SEC ber domare att förneka Ripples begäran att sluta kontakta utländska tillsynsmyndigheter

SEC ber domare att förneka Ripples begäran att sluta kontakta utländska tillsynsmyndigheter

Köpa Bitcoins
april 24, 2021 by Bitcoinera
5
Securities and Exchange Commission (SEC) har begärt att domstolen förnekar ett nyligen motiverat förslag från Ripple Labs. En rörelse som gjordes i ett försök att stoppa SEC från att kontakta utländska tillsynsmyndigheter för upptäcktsändamål. Detta är den senaste utvecklingen i den pågående SEC mot Ripple Labs-rättegången. Advokat för de tilltalade James K. Filan Tweetade en
BIC_XRP-03.jpg.optimal.jpgSecurities and Exchange Commission (SEC) har begärt att domstolen förnekar ett nyligen motiverat förslag från Ripple Labs. En rörelse som gjordes i ett försök att stoppa SEC från att kontakta utländska tillsynsmyndigheter för upptäcktsändamål.

Detta är den senaste utvecklingen i den pågående SEC mot Ripple Labs-rättegången. Advokat för de tilltalade James K. Filan Tweetade en PDF-kopia av den skriftliga begäran, riktad till USA: s magistrat Hon. Sarah Netburn.

Filan, en före detta federal åklagare, har förblivit högljudd om fallet på Twitter, och aktivt Tweetat uppdateringar om rättegången när den fortsätter. Han sammanfattade att rörelsen hade gjorts för att neka Ripples begäran om en order som krävde att kärandena skulle “sluta använda utländska begäranden om hjälp för upptäcksändamål och […] vänd på allt material som redan samlats in ”

Detta hänvisar till en begäran som gjordes tidigare i månaden. Den 16 april lämnade Ripples advokater ett brev till domare Netburn. En som inte bara kallade SEC ut på sina handlingar utan också hänvisade till dem som hottaktik. Taktik som kan skada deras förhållande till sina utländska tillsynsmyndigheter. Med tanke på att enligt Ripple CEO Brad Garlinghouse är cirka 95% av Ripple-användare baserade utanför USA, dessa relationer är av yttersta vikt för Ripple Labs.

SEC hävdar emellertid i sitt svarsbrev till domare Netburn att de tilltalades begäran är “saknar någon juridisk myndighet på plats”.

Senaste utvecklingen

Denna utveckling följer schemaläggningen av en ny upptäcktskonferens, den 30 april. Filan uppmanade också sina anhängare att lyssna på telefonkonferensen, som kommer att rymma upp till 4000 deltagare. I sin Tweeting om frågan uppgav försvarsadvokaten att SEC sökte upptäckt “utanför reglerna för federalt förfarande och Haagkonventionen”.

Filan gick vidare till staten att han trodde att domstolen skulle stödja Ripple Labs i denna konferens.

Ripple Labs har redan vunnit över SEC i år mitt i denna stämning. Tidigare i april vann de en tvist med den brittiska investeringsförvaltningsgruppen Tetragon. En kostym där Tetragon försökte tvinga Ripple Labs att köpa tillbaka 175 miljoner dollar i aktier.

Hela stämningen utlöstes av SEC: s anklagelser om att Ripple Labs hade samlat in över 1 miljard dollar genom försäljning av XRP. Genom att bryta mot United States Securities Act från 1933.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link