Sammanfattning av kryptomarknaden: 26 april till 02 maj 2021

Sammanfattning av kryptomarknaden: 26 april till 02 maj 2021

Köpa Bitcoins
april 25, 2021 by Bitcoinera
6
Sammanfattning förra veckan Efter vår senaste marknadsöversikt där vår redaktion menade att Binance BNB-priset kan stiga, sköt priset på BNB upp för att återhämta det mesta av förlusten inom de närmaste 24 timmarna. Dogecoins entusiasm verkar avta men verkar stödjas starkt i intervallet 25 cent till 30 cent. En av våra nämnda kryptotoken i vår
Market-Summary-Apr-26-May-02-2021.png


Sammanfattning av kryptomarknaden 26 april 2021

Sammanfattning förra veckan

Efter vår senaste marknadsöversikt där vår redaktion menade att Binance BNB-priset kan stiga, sköt priset på BNB upp för att återhämta det mesta av förlusten inom de närmaste 24 timmarna. Dogecoins entusiasm verkar avta men verkar stödjas starkt i intervallet 25 cent till 30 cent.

En av våra nämnda kryptotoken i vår senaste veckosammanfattning – SOLANA – stred mot den allmänna kryptomarknadsrutinen (sedan 18 april) och bildade obevekligt en ATH efter den andra.

Både BNB och ETH ökade förra veckan innan de föll i linje. Två turkiska kryptobörser imploderade. Detta väcker frågan om kryptobörser bör regleras för att skydda allmänheten.

För den kommande veckan:

  • Vi misstänker en taktisk omfördelning av tillgångar från BTC till kvalitetsprojekt som ETH, BNB, UNI och många andra. Detta betyder inte att BTC har fallit i favör. Det finns fortfarande BTC köpt.
  • Investerare kanske vill titta på kvalitetsprojekt och göra en djupdykning på varje projekts dragkraft och användarbas. Eftersom blockchain-antagandet får fart är det äntligen dags för kvalitetsprojekt att erkännas.
  • Grayscale Bitcoin Trust möter hård konkurrens från Bitcoin ETF: er som är verksamma i Kanada. Sofistikerade investerare föredrar definitivt att köpa av ett ETF-fordon. Pengar hittar vägen.
  • Den största frågan i allas sinnen sedan Gary Gensler utsågs till US SEC-ordförande – kommer han att godkänna en amerikansk Bitcoin ETF? Vi misstänker att hans inställning till Ripples fall skulle belysa hans ställning gentemot hela kryptoindustrin som helhet. Kanske skulle en tvistlösning vara bäst för båda parter. Fortsätt att hålla koll på detta fall.
  • Marknaden verkar riktningslös och verkar vara i en nedåtgående trend. Dagligt diagram visar en hälsosam tillbakadragning. Kanske är det bra att avsätta mer till kontanter och köpa på dip istället för att jaga upp en tillgång (FOMO).
  • Binance crypto exchange har påbörjat en serie utbytesuppgraderingar. De avslutade precis en den 25 april 2021. Vi fortsätter att gilla BNB för deras synergistiska universum av produkter och tjänster. Deras volym fortsätter att trounce sina närmaste konkurrenter baserat på CoinMarketCap.
  • UNISwap v3 kommer att lanseras under de närmaste veckorna. En spelväxlare till DEX. Vi misstänker att UNI-priset kan påskynda vilket leder till lanseringen.
  • Vi fortsätter att gilla SOL, ETH, BNB, UNI och THETA.

Handla som vanligt med försiktighet. Handla med det du har råd att förlora.

Source link