Sammanfattning av kryptomarknaden 19 april – 25 april 2021

Sammanfattning av kryptomarknaden 19 april – 25 april 2021

Köpa Bitcoins
april 18, 2021 by Bitcoinera
10
Sammanfattning förra veckan Förhoppningsvis är söndagens marknadsrutt över eftersom enormt försäljningspress inträffade tidigt på morgonen UK-tid. Vår redaktionsteams syn på Dogecoin haussiness blev verklighet efter att hela världen bevittnat en av de bästa kryptorallyt på länge. Priset på Dogecoin multiplicerades från 6 cent till mer än 40 cent, dess ATH. För närvarande konsoliderar Dogecoin sig
Market-Summary-Apr-19-Apr-25-2021.png


kryptomarknadsöversikt 19 april 2021

Sammanfattning förra veckan

Förhoppningsvis är söndagens marknadsrutt över eftersom enormt försäljningspress inträffade tidigt på morgonen UK-tid. Vår redaktionsteams syn på Dogecoin haussiness blev verklighet efter att hela världen bevittnat en av de bästa kryptorallyt på länge. Priset på Dogecoin multiplicerades från 6 cent till mer än 40 cent, dess ATH. För närvarande konsoliderar Dogecoin sig inom 30 cent. Vår preferens på SOLana har också sett att SOL-token-priset slog marknadsrutinen på söndagen den 18 april.

Coinbase-priset på Nasdaq befinner sig fortfarande när investerare försöker prissätta företaget. Flera marknadsanalytiker har genererat hausseartade åsikter om Coinbase.

För den kommande veckan:

  • Vi förväntar oss att Coinbases prisrörelse på Nasdaq kommer att förbli hakig när investerare försöker hitta ett starkt argument för dess multiplar. När tiden går, förväntar vi oss att priset på Coinbase kommer att lösgöras ytterligare från den allmänna kryptomarknaden. Även om Coinbase nu kommer att fungera som ett reglerat investeringsmedel som en proxy för kryptorummet, skulle det enorma universum av digitala tillgångar och projekt skapa en bättre avkastning för alla investerare som gör sina läxor och forskning.
  • Söndagens marknadsrutt kan bero på en mängd skäl. En positiv känsla kom dock från Li Bo, Kinas centralbanksguvernör, som menade att Bitcoin är en investeringstillgång och inte en valuta i sig. Detta kan bana väg för digitala tillgångar i Kina att regleras på ett rättvisare sätt, vilket uppmuntrar dess användning.
  • Den nya amerikanska SEC-ordföranden Gary Gensler har äntligen bekräftats. Se upp för hans första uttalande om eventuella kryptobeslut och policyer. Det skulle antingen skapa en positiv eller negativ känsla som helhet.
  • Med Gensler svurit in som ny SEC-ordförande misstänker vi att en Bitcoin ETF i USA skulle vara mer realistisk än någonsin. Grayscale har redan signalerat sin avsikt att konvertera sin Bitcoin Trust (och faktiskt de flesta av deras digitala trust trust) till en Bitcoin ETF. Deras befintliga överensstämmelse med SEC-avgöranden skulle vara bra för dem att vara en föregångare vid lanseringen av en Bitcoin-ETF i USA. Om och när detta händer skulle kryptomarknaden vara super hausse. Varje förbud mot Bitcoin ETF i USA kommer bara att driva kapital ut ur landet till sin granne Kanada som redan har lanserat cirka tre Bitcoin ETF med mer i erbjudandet.
  • Binances VD och grundare CZ har uttalat om hans tweet att 40% av all BNB-leverans kommer att brännas. Detta är en enorm summa och bör driva priset på BNB högre genom enkel ekonomi. Håll utkik efter BNB den här veckan.
  • Dogecoin fortsätter att vara en favorit bland detaljhandeln med daglig handelsvolym i flera miljarder. Dogecoin har definitivt förvärvat institutionellt intresse, vilket kan ses av dess prisåtgärd.
  • Andra intressanta tokens att se upp för: SOL, THETA, ADA, LINK och BNB

Som vanligt, handla försiktigt. Handla med det du har råd att förlora.

Source link