SaltSwap Finance Tokens Surged 1000% + på söndag, tappade 60% på måndag

SaltSwap Finance Tokens Surged 1000% + på söndag, tappade 60% på måndag

Bitcoin Värde
maj 3, 2021 by Bitcoinera
5
En relativt lite känd kryptovaluta, SaltSwap Finance (SALT), såg en prisökning på mer än 1000 procent under helgen när plattformen tillkännagav två nya partnerskap. SaltSwap Finance är ett Binance Smart Chain (BSC) -baserat avkastningsprotokoll. (Obs: SaltSwap Finance delar en tickersymbol (SALT) med SALT Lending, men de två är inte samma sak.) Ser fram emot att
Screenshot-2021-05-03-at-12.17.56-1024x633.png


En relativt lite känd kryptovaluta, SaltSwap Finance (SALT), såg en prisökning på mer än 1000 procent under helgen när plattformen tillkännagav två nya partnerskap. SaltSwap Finance är ett Binance Smart Chain (BSC) -baserat avkastningsprotokoll. (Obs: SaltSwap Finance delar en tickersymbol (SALT) med SALT Lending, men de två är inte samma sak.)

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Söndagen den 2 maj var priset på SaltSwap Finance-token ungefär $ 0,25; vid sin topp (18:00 CET) var poletterna värda ungefär $ 2,45. Men vid pressen hade priset sjunkit till 0,883 dollar, en minskning med ungefär 60 procent.

De två partnerskapen bildades mellan Universal Binance Union (UBU) Finance (UBU) och Parthenon BSC (EPSILON). UBU Finance beskrivs som en “plattform som kombinerar de mest avancerade DeFi I-applikationerna med specialfunktioner, såsom deflation, [and] fördelningsdelning “, medan Parthenon tillhandahåller” regelbundet planerade avkastningsgårdar i Binance Smart Chain. “

Benzinga rapporterade att innehavarna av SALT-token genom partnerskapen kommer att kunna spärra iögonfallande hög avkastning.

“SALT-innehavare kommer att kunna låsa sina tokens för att tjäna en årlig procentsats på 7416 291% av UBU, eller en årlig procentuell avkastning på 1 443 504% av EPSILON”, heter det i rapporten. Men “Det finns ingen garanti för att returräntorna kommer att vara så höga under någon längre tid.”

Avkastningsodling fortsätter att växa ut

Yield Farming, även känt som ”likviditetsbrytning”, har blivit en av de mest populära intjänningsmetoderna för kunniga DeFi-investerare i dagens värld. Övningen liknar något att satsa, eftersom avkastningsbönder låser sina tokens i ett protokoll under längre perioder i utbyte mot ekonomiska belöningar.

Till skillnad från insättning deponeras emellertid polletter som används för avkastningsodling i huvudsak i en likviditetspool. Ägaren till tokens får sedan tillbaka ekonomiska belöningar.

I slutet av 2020 sa OKEx-verkställande direktören Jay Hao till Finance Magnates att den växande populariteten för Yield Farming satte belastning på Ethereum-nätverket. Men sedan ökningen av BSC och Ethereums framsteg mot lanseringen av Eth2.0 har Yield Farmings popularitet ännu mer utrymme att växa.

Source link