Robinhood misstänks vara en Dogecoin-val när den planerar nya kryptotjänster

Robinhood misstänks vara en Dogecoin-val när den planerar nya kryptotjänster

Bitcoin Sverige
februari 18, 2021 by Bitcoinera
8
Källa: Adobe / ink drop Den amerikanska handelsplattformen under eld Robin Hood sa att det kommer att ge kunderna “möjligheten att sätta in och ta ut” kryptoassets och har hävdat att det inte har några kryptoinnehav – trots ökad misstanke om att det kan vara en av de mystiska dogecoin (DOGE) valar som kontrollerar stora
e34a73f015.jpg


Robinhood misstänks vara en Dogecoin-val när den planerar nya Crypto-tjänster 101
Källa: Adobe / ink drop

Den amerikanska handelsplattformen under eld Robin Hood sa att det kommer att ge kunderna “möjligheten att sätta in och ta ut” kryptoassets och har hävdat att det inte har några kryptoinnehav – trots ökad misstanke om att det kan vara en av de mystiska dogecoin (DOGE) valar som kontrollerar stora mängder av den runaway token.

I en serie tweets, Robinhood skrev:

“Så mycket intresse för krypto! För att vara kristallklart har vi för avsikt att ge möjlighet att sätta in och ta ut kryptovalutor, inklusive DOGE. Robinhood Crypto investerar INTE för närvarande i kryptovaluta eller använder någon kundkryptovaluta för vår egen fördel. ”

Den potentiella DOGE-anslutningen är nyckeln, eftersom ett ökande antal sociala mediasamlingar – inklusive nuvarande Elon Musk – tror att de har anledning att tro att en plånbok som rymmer nästan 28% av DOGE som för närvarande är i omlopp hemligt Robin Hood.

Per Bloomberg, Tom Robinson, chefsforskare och medgrundare av blockchain-dataspåraren Elliptisk, sa om plånboken,

”Det tillhör nästan säkert Robinhood. Tiderna för dess skapande och skapandet av adresserna som det fick medel från, matchar tidpunkterna för Robinhoods stöd för dogecoin. ”

Musk har under tiden vågat in i argumentet med uppenbar njutning.

Som svar på en dogecoiners krav på Robinhood att sluta “undvika DOGE-frågor och gömma sig bakom skriptsvar” och ett krav på “transparens”, Musk twittrade, “Du har rätt.”

Och som svar på en annan DOGE-entusiast som menade: “Om toppvalplånboken är Robinhood, tror jag att dogecoin har en tydlig bana till månen,” Musk skrev: “Låter som det är.”

För närvarande verkar det dock som om Robinhood tänker spela sina kort nära bröstet och kommer att hålla fast vid svar som nedan.

Inte alla håller med om teorin att Robinhood ligger bakom plånboken, dock med Redditors poserar att plånboken mycket väl kan tillhöra Musk själv – eller ett kryptobörs eller en “tidig gruvpool”.

Oavsett ser Robinhood ut att fortsätta med sina kryptoplaner, även om det inte satte ett datum för lanseringen av sina nya tokenrelaterade tjänster.

På sociala medier var reaktionen blandad. Vissa Redditors välkomnade vad de kallade “stora” och “stora nyheter”, men andra avfärdade det som ett “PR” -stunt – medan andra fortfarande hävdade att de inte skulle ta sin sed till Robinhood.

På Twitter var stämningen lika osäker.

Vissa välkomnade nyheterna som “hausse”. Men andra hävdade att skadorna på företagets rykte redan var för stora i kölvattnet GameStop dela pump – och Robinhoods mycket skadade roll i affären, en fråga som även Musk har frågat företagets VD om.

I skrivande stund (09:28 UTC) handlas DOGE, rankad 13 efter marknadsvärde, till 0,0508 USD och sjunker med 6% på en dag och 30% på en vecka. Det ökade med 455% på en månad och 1768% på ett år.
____
Läs mer:
Elon Musk erbjuder att ‘betala faktiska $’ om hundvalar tömmer sina plånböcker
– Bitcoiners Borst när Muskeldriven Dogecoin-raket åter går in i topp 10
– Skillnader i GameStop-stil i krypto från gamla pumpar och dumpar?
– Musk’s Doge, Bitcoin Tweets May Spur Double-Ciffer Returns – Report
– Robinhood flyttar till den rika sidan när Crypto går in i sitt ‘Netscape Moment’

Source link