Riskkapitalfonden Yolo investerar i digitala marknadsföringsspecialister eCartic – Pressmeddelande Bitcoin News

Riskkapitalfonden Yolo investerar i digitala marknadsföringsspecialister eCartic – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 18, 2021 by Bitcoinera
9
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. Tallinnsbaserade riskkapitalfond Yolo Investments har tillkännagett en ny investering i digitala marknadsföringsföretaget eCartic. 18 februari 2021, Tallinn, Estland – Riskkapitalfond Yolo Investments har gjort en betydande investering i specialister inom digital marknadsföring och venture hub eCartic. Den estniska baserade investeringen är en global B2B-partner för störande företag inom e-handelns värdekedja. Det skalar framgångsrikt
yolo1280.jpg


PRESSMEDDELANDE. Tallinnsbaserade riskkapitalfond Yolo Investments har tillkännagett en ny investering i digitala marknadsföringsföretaget eCartic.

18 februari 2021, Tallinn, Estland – Riskkapitalfond Yolo Investments har gjort en betydande investering i specialister inom digital marknadsföring och venture hub eCartic. Den estniska baserade investeringen är en global B2B-partner för störande företag inom e-handelns värdekedja. Det skalar framgångsrikt över ett antal vertikaler, förvandlar idéer till produkter genom att använda sin expertis inom digital marknadsföring och branding. Det bygger och marknadsför också B2C-produkter och tjänster.

En sådan produkt, BlufVPN®️, etablerar sig snabbt som en innovativ ledare inom den konkurrensutsatta virtuella privata nätverksmarknaden (VPN) och är snabb på att bli den främsta säkerhetsprodukten i Europa 2025.

Tim Heath, läkare på Yolo Investments, uppgav:

”Vi var enormt imponerade av nivån på digital marknadsföringskunskap i eCartic-teamet. Denna typ av expertis är alltför ofta skillnaden mellan framgång och misslyckande när det gäller lansering av nya produkter. Att samarbeta med eCartic via denna strategiska startinvestering hjälper inte bara till att överbelasta företagets tillväxt utan tillför också ett stort värde för Yolo-ekosystemet. ”

Miko Salo, VD på eCartic, sa:

”Vi visste att Yolo Investments skulle vara katalysatorn som våra ambitiösa planer behövde från det första samtalet vi hade. De sju siffriga investeringarna gör det möjligt för oss att påskynda den parallella skalningen av flera satsningar, som alla ger synergier inte bara till varandra utan också stöder det befintliga Yolo-ekosystemet med tydligt mervärde. Vi ser fram emot att skapa ett universum av möjligheter tillsammans som eCartic och Yolo Investments. ”

Om Yolo Investments

Yolo Investments är en riskkapitalfond som investerar i verkligt framstående personer med ljusa idéer, som är inriktade på att förnya och störa normen i alla typer av tekniska startups. Leds av Tim Heath, Yolos 40+ investeringar spänner över spel- och fintech-industrin.

Om eCartic

eCartic är en global B2B-partner för ambitiösa företag inom e-handel. Förutom att äga egna varumärken, samarbetar eCartic med kunder för att skapa mervärde via sin marknadsföringsplattform och annan teknik. Med hela värdekedjan från idé till utförande ansluten har eCartic alla baser täckta när det gäller e-handel och digitala marknadsföringslösningar.

Läs mer om Yolo Investmentshttps://yolo.io

Kontaktinformation för media

Kontaktnamn: Bitcoin PR Buzz Press Team

Kontakt e-post: press@bitcoinprbuzz.com

Yolo Investments är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informationssyfte. Virtuell valuta är inte ett lagligt betalningsmedel, stöds inte av regeringen och konton och värdesaldo är inte föremål för konsumentskydd. Kryptovalutor och token är extremt flyktiga. Det finns ingen garanti för ett stabilt värde eller något värde alls.

Om Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz har stolt tjänat krypto pressmeddelande distribution behov av blockchain startups för över 8 år. Få din Distribution av Bitcoin pressmeddelande i dag.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link