Ripple-backed Tranglo för att underlätta betalningar mellan Australien, Kina och SE Asien

Ripple-backed Tranglo för att underlätta betalningar mellan Australien, Kina och SE Asien

Köpa Bitcoins
maj 4, 2021 by Bitcoinera
5
Malaysia-baserade gränsöverskridande betalningsspecialist Tranglo, i samarbete med OmiPay, håller på att lansera gränsöverskridande betalningar och remitteringar från Australien till Kina, Vietnam, Sydostasien, etc. Vår senaste partner @OmipayAU kommer nu att kunna tillhandahålla enkla internationella betalningar från Australien till de sydostasiatiska korridorerna och därefter. #CrossBorderPayments #Tranglo #Fintechhttps://t.co/8Ebw7EUosS pic.twitter.com/V4w9g7oFku – Tranglo (@Tranglo) 3 maj 2021 Tranglo kommer
ripple-backed-tranglo-to-facilitate-payments-between-australia-china-and-se-asia.png


Malaysia-baserade gränsöverskridande betalningsspecialist Tranglo, i samarbete med OmiPay, håller på att lansera gränsöverskridande betalningar och remitteringar från Australien till Kina, Vietnam, Sydostasien, etc.

Tranglo kommer att stödja OmiPay när de implementerar betalningskorridorer till Kina, Vietnam, Filippinerna och Indonesien. Dessutom arbetar de två företagen tillsammans för att erbjuda en prisvärd och tillgänglig gränsöverskridande betalningstjänst till australiska användare.

Det har avslöjats att Ripple förvärvade en andel på 40% i Tranglo i slutet av mars 2021. Tranglo använder nu ODL-tjänsten för RippleNet, ett nätverk av institutionella betalningsleverantörer som använder lösningar utvecklade av Ripple, för XRP-baserade transaktionsbetalningar.

För närvarande vill Tranglo och OmiPay utöka sina tjänster till internationella studenter som söker kostnadseffektiva och praktiska sätt att betala sina studieavgifter vid australiska högskolor.

Source link