REEF, LUNA och BTS teknisk analys för 22 februari 2021

REEF, LUNA och BTS teknisk analys för 22 februari 2021

Köpa Bitcoins
februari 22, 2021 by Bitcoinera
2
Reef-priset (REEF) har nått en sammanflöde av supportnivåer och bör starta en studsning snart och bryta ut från sitt nuvarande mönster. BitShares (BTS) håller för närvarande på att validera det tidigare all-time högmotståndsområdet som stöd. Så länge det handlar ovan är trenden hausse. Terra (LUNA) har potentiellt nått toppen av sitt paraboliska drag och bör
BIC_999_altcoin_crypto.jpg.optimal.jpg


Reef-priset (REEF) har nått en sammanflöde av supportnivåer och bör starta en studsning snart och bryta ut från sitt nuvarande mönster.

BitShares (BTS) håller för närvarande på att validera det tidigare all-time högmotståndsområdet som stöd. Så länge det handlar ovan är trenden hausse.

Terra (LUNA) har potentiellt nått toppen av sitt paraboliska drag och bör korrigera på kort sikt.

Rev (REEF)

REEF har följt en stigande stödlinje sedan den nådde en lågpunkt den 11 januari. Hittills har den validerat den tre gånger och är nära att göra det för fjärde gången.

Den stigande stödlinjen sammanfaller också med det mindre stödområdet $ 0,036 och stödlinjen för en potentiell fallande kil, vilket är ett hausseartat mönster.

Medan RSI är neutralt stöder MACD möjligheten till en breakout och fortsättningen av den uppåtgående rörelsen efteråt. Därför bör REEF bryta sig ur sitt nuvarande mönster och fortsätta att gå högre.

REEF-diagram av TradingView

Vågantalet antyder att REEF befinner sig i en utökad tredje våg (orange), som för närvarande handlas i sin femte delvåg (svart).

Det mest troliga målet för toppen av den aktuella flytten är mellan $ 0,071- $ 0,073, hittat med hjälp av en kombination av externa dragningar och fibprojektioner.

REEF-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • REEF håller på att bryta ut från en fallande kil.
  • Det är troligtvis i den sista delvågen i den tredje vågen.

Terra (Luna)

LUNA har ökat snabbt sedan början av februari när det handlades nära $ 1. Hittills har den nått ett högt pris på $ 8,45 genom att göra det den 9 och 21. februari. Men båda gånger lämnade den en lång övre veke i kölvattnet och avvisades.

Tekniska indikatorer är baisseartade, eftersom MACD minskar har RSI korsat under 70 och Stokastisk oscillator har gjort ett baisseartat kors. Därför kommer LUNA sannolikt att falla mot 0,5-0,618 Fib retracement-nivåer på 4,66 $ respektive 3,76 $.

LUNA-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • LUNA har två gånger avvisats från motståndsområdet $ 8,45.
  • Tekniska indikatorer är baisse.

BitShares (BTS)

Den 10 februari bröt BTS ut över motståndsområdet $ 0,056, som tidigare hade varit på plats sedan det höga priset för augusti 2020.

BTS nådde ett högsta värde av $ 0,081 den 14 februari, men har gått nedåt sedan dess och för närvarande håller på att validera området $ 0,056 som stöd.

Trots den fallande MACD är RSI och Stokastisk oscillator fortfarande hausse. Om BTS lyckas studsa, skulle de närmaste motståndsområdena vara på $ 0,092 respektive $ 0,14.

BTS-diagram av TradingView

Det kortvariga sex-timmarsdiagrammet visar att BTS har handlat i en symmetrisk triangel och närmar sig konvergenspunkten mellan motstånd och stöd. Därför är det troligt att det går snabbt i en riktning.

Om BTS lyckas bryta ut och sedan rensa motståndsområdet på 0,065 dollar, skulle det bekräfta den hausseartade trenden. Även om det inte finns några kortsiktiga tecken som tyder på att detta kommer att ske, stöder den dagliga tidsramen möjligheten till breakout.

BTS-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • BTS håller på att validera området $ 0,056 som stöd.
  • Det handlas i en symmetrisk triangel

För BeInCryptos senaste Bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link