Rakuten Securities Rapporterar nettointäktshopp under sista kvartalet

Rakuten Securities Rapporterar nettointäktshopp under sista kvartalet

Bitcoin Värde
april 27, 2021 by Bitcoinera
2
Rakuten Securities, en av de ledande mäklarna i Japan, offentliggjorde idag sitt finansiella resultat för de tre månader som slutade den 31 mars 2021. Mäklaren rapporterade 3,57 miljarder yen i nettoresultat under det senaste kvartalet, jämfört med 2,68 miljarder yen under samma period förra året. . Enligt det officiella tillkännagivandet hade Rakuten Securities en nettoomsättning


Rakuten Securities, en av de ledande mäklarna i Japan, offentliggjorde idag sitt finansiella resultat för de tre månader som slutade den 31 mars 2021. Mäklaren rapporterade 3,57 miljarder yen i nettoresultat under det senaste kvartalet, jämfört med 2,68 miljarder yen under samma period förra året. .

Enligt det officiella tillkännagivandet hade Rakuten Securities en nettoomsättning på 22,5 miljarder yen under de senaste tre månaderna, jämfört med 16,7 miljarder under de tre månader som slutade den 31 mars 2020.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Det japanska företaget rapporterade ett rörelseresultat på 5,6 miljarder yen under det senaste kvartalet, jämfört med 3,8 miljarder för ett år sedan.

Föreslagna artiklar

TradeGM lägger till ETF i sina CFD-erbjudanden Gå till artikel >>

Kommentaren till redovisningsstandarderna sade mäklaren: ”De finansiella rapporterna från Rakuten Securities, Inc. är baserade på” Uniform Accounting Standards for Securities Companies ”(fastställd av styrelsen för Japans värdepappershandlarförening, 14 november 1974) . Varutermtransaktioner baseras på “Uniform Accounting Standards for Commodity Futures Transactions” (fastställd av styrelsen för Commodity Futures Association of Japan, 3 mars 1993). “

I mars 2020 utvidgade Rakuten Wallet, kryptoplånbörsen och utbytesplattformen för den japanska finansiella giganten, sitt stöd för kryptovalutor med inkludering av Litecoin (LTC).

Stark tillväxt

Förutom ett ökat finansiellt kvartalsresultat såg den japanska mäklaren en betydande tillväxt i resultatet för de tolv månaderna som slutade den 31 mars 2021. Rakuten Securities redovisade en nettoomsättning på cirka 75 miljarder yen för de 12 månader som slutade den 31 mars 2021, ett betydande hopp. jämfört med 58 miljarder yen för ett år sedan. Under de senaste 12 månaderna rapporterade den japanska finansiella tjänsteleverantören ett nettoresultat på 9,5 miljarder yen, jämfört med 7 miljarder yen under de 12 månader som slutade den 31 mars 2020.

I maj 2020 valde Rakuten Securities NICE Actimize, en ledande Londonbaserad leverantör av finansiella brott-, risk- och efterlevnadslösningar för regionala och globala finansinstitut, för att implementera en plattform för efterlevnad av penningtvätt för att skydda och stödja sina kunder och uppfylla lagkrav . Mäklaren rapporterade starka ekonomiska resultat under 2020.

Source link