PTERIA to Mars firar en ny All Time High – sponsrad Bitcoin News

PTERIA to Mars firar en ny All Time High – sponsrad Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 23, 2021 by Bitcoinera
3
sponsrad Medan Bitcoin och den största delen av altcoins går ner, Pteria DAO token PTERIA kunde inte överträffas och är för närvarande på Mars och överstiger $ 40. Månen är nu för nära, så Mars är den riktiga nya hela tiden hög att nå. Token, som listades för första gången på decentraliserade börser som Uniswap
photo5882013924860212895.jpg


Medan Bitcoin och den största delen av altcoins går ner, Pteria DAO token PTERIA kunde inte överträffas och är för närvarande på Mars och överstiger $ 40.

Månen är nu för nära, så Mars är den riktiga nya hela tiden hög att nå.

Token, som listades för första gången på decentraliserade börser som Uniswap och Balancer för bara några månader sedan, markerar idag sin högsta tid och är nu värd över $ 40, som du kan se på Coinmarketcap eller Coingecko.

Nyligen Pteria meddelat dess intressanta insatsprojekt som erbjuder upp till 24% årlig belöning för dem som blockerar sina PTERIA-tokens och röstar för DAO: s förslag.

För närvarande, på mindre än en månad, har över 2 miljoner tokens satts på den anropade plattformen Aragon.

Pteria och Wallem

Allt detta händer vid en tidpunkt då Covid-19 och relaterade världsomspännande spärrar och utegångsförbud, Wallem projektet, det första spelet som använder PTERIA-token, håller på att avbrytas.

Precis som Pokémon Go, tillåter Wallem dig att fånga rabatter och föremål genom att gå runt i staden och det är därför, på grund av de begränsningar som regeringarna i nästan alla länder infört, är projektet i ett stilleståndstillstånd, även om från kalendern händelser kan du se att allt kommer att återuppta sin kurs den 9 april.

Pteria DAO har i själva verket vid tidpunkten för grundandet beslutat att erbjuda spel som Wallem sina tokens och bli den första decentraliserade autonoma organisationen som stöder olika spel och applikationer. Wallem är den första i denna serie men fler kommer att meddelas i framtiden.

Förbränning av PTERIA-tokens

Jämfört med den ursprungliga leveransen på 21 miljoner, DAO bestämt att bränna det mesta av det totala utbudet och står nu på endast 7 miljoner befintliga tokens för att skapa ett mycket knappt symboliskt ekosystem.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link