Prisbelönt kolmäklare som hjälper XELS med offsetupphandling och strategi – Pressmeddelande Bitcoin News

Prisbelönt kolmäklare som hjälper XELS med offsetupphandling och strategi – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
maj 4, 2021 by Bitcoinera
5
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. Redshaw Advisors kommer att stödja XELS-uppdraget att öka deltagandet på koldioxidmarknader i Japan och därefter. Tokyo, Japan – XELS, en revolutionerande blockkedjebaserad koldioxidutjämningsplattform har meddelat att den har gått samman med det kända kolförmedlings- och riskhanteringsföretaget Redshaw Advisors. Under samarbetet kommer Redshaw Advisors att tillhandahålla strategisk rådgivning, konsultation och upphandling av koldioxidkrediter för
xels.jpg


PRESSMEDDELANDE. Redshaw Advisors kommer att stödja XELS-uppdraget att öka deltagandet på koldioxidmarknader i Japan och därefter.

Tokyo, JapanXELS, en revolutionerande blockkedjebaserad koldioxidutjämningsplattform har meddelat att den har gått samman med det kända kolförmedlings- och riskhanteringsföretaget Redshaw Advisors. Under samarbetet kommer Redshaw Advisors att tillhandahålla strategisk rådgivning, konsultation och upphandling av koldioxidkrediter för XELS.

Oföranderliga kolförskjutningar

Ursprungligen inriktat på det frivilliga koldioxidkreditsegmentet, lanserade XELS sin blockchain-plattform och samma digitala tillgång tidigare i månaden. Startens tokeniserade offsetkrediter, som finns på en oföränderlig offentlig huvudbok, är utformade för att öka både transparens och deltagande på koldioxidmarknader.

Till skillnad från traditionella koldioxidkrediter kan XELS inte modifieras eller dubbelt spenderas, och processen att “bränna” använda tokens säkerställer att krediten dras tillbaka för alltid. Alla som har tillgång till en dator och en internetanslutning (från miljömedvetna individer till företag som menar allvar med klimatförändringar) kan köp och handla XELS.

XELS och Redshaw LTD

Genom att arbeta med Redshaw Advisors, kommer XELS att kunna säkerställa legitimiteten för varje kredit som den tokeniserar, samtidigt som den ger en ytterligare registrering av kreditens pension i Redshaw Advisors registerkonto. Vid pensionering kommer Redshaw Advisors också att utfärda certifikat som XELS kunder kan använda för att visa den exakta mängden CO2 de har neutraliserat.

Bill Goldie, chef för frivillig marknadRedshaw rådgivare, konstaterade att:

“Redshaw är mycket glada över att ha fått tillfälle att ge råd, konsultera och anskaffa XELS över hela koldioxidmarknaden – efterlevnad och frivillig – och förnybar energi,”

Reglerade “Compliance” -krediter

I framtiden strävar XELS efter att erbjuda reglerade “compliance” -krediter utöver frivilliga offset-krediter. Uppstarten är i avancerade diskussioner med ett antal japanska företag som vill begränsa sin miljöpåverkan avsevärt, i linje med premiärminister Yoshihide Sugas mål att nå nollutsläppen av inhemska netto år 2050.

XELS grundare och VD Takeshi Nojima förklarar de två företagens utveckling mot den globala uppvärmningen:

“På många sätt spelar Japan ikapp resten av världen, och särskilt Europeiska unionen,”.

Takeshi uppgav att XELS kommer att bli det enklaste och mest transparenta sättet för företag att delta i kampen mot global uppvärmning, och att företaget kommer att kunna ge tydliga bevis på sitt engagemang – med stöd av Redshaw Advisors. Han tillade att detta är något som konsumenter uppskattar och kommer så småningom att förvänta sig av de företag de stöder.

Om XELS

XELS Limited grundades 2017, med kontor i Tokyo och Hong Kong, och är medlem i Climate Chain Coalition. XELS-tokens kan erhållas på Bittrex Global- och MXC-kryptovalutautbyten.

Om Redsaw

Redshaw Advisors, grundat 2014, med en lång erfarenhet av framgång på de europeiska koldioxidmarknaderna, har en växande närvaro på frivilliga marknader. Bland många branschutmärkelser utsågs Redshaw Advisors till bästa handelsföretag och bästa rådgivning / rådgivning för EU ETS-krediter, frivilliga kolmarknader och certifikat för förnybar energi 2020.

Företag i det gröna teknikområdet som är intresserade av att samarbeta med XELS kan kontakta partner@xels.io.

Kontaktinformation för media

Kontaktnamn: Bitcoin PR Buzz Press Team

Kontakt e-post: press@bitcoinprbuzz.com

Läs mer om XELS https://www.xels.io/

Läs mer om Redshaw Advisors LTDhttps://redshawadvisors.com/

Köp XELS på Bittrex Global https://global.bittrex.com/

Följ XELS på Twitterhttps://twitter.com/xels_PR

Gå med i XELS-communityn på Telegramhttps://t.me/xelscoin

Hitta XELS på Facebook —- https://www.facebook.com/XELS-COIN-1867938109912219/

XELS är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informativt syfte. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera.

Om Bitcoin PR Buzz

Bitcoin PR Buzz har stolt tjänat krypto-pressmeddelandets distributionsbehov för blockchain-startups i över 9 år. Få din Distribution av Bitcoin pressmeddelande i dag.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link