Polygon’s Sustainable Minting, Oscars NFTs, och, ja, Poop Emoji NFTs – Bitcoin News

Polygon’s Sustainable Minting, Oscars NFTs, och, ja, Poop Emoji NFTs – Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 23, 2021 by Bitcoinera
4
När ytterligare en hektisk vecka slutar bevittnade NFT-universum många nya utvecklingar. Från att Polygon samarbetar med ledande varumärken till unika nya samlarobjekt – här är de bästa NFT-nyhetsbyten i veckan. Polygon för att erbjuda ett hållbart sätt att prägla NFT NFT-skapande plattform Cent kommer att integrera Polygon med sin värdefulla plattform för att erbjuda hållbara
cryptopoops.jpg


När ytterligare en hektisk vecka slutar bevittnade NFT-universum många nya utvecklingar. Från att Polygon samarbetar med ledande varumärken till unika nya samlarobjekt – här är de bästa NFT-nyhetsbyten i veckan.

Polygon för att erbjuda ett hållbart sätt att prägla NFT

NFT-skapande plattform Cent kommer att integrera Polygon med sin värdefulla plattform för att erbjuda hållbara prydnadslösningar. Företaget använder redan Polygons blockchain-lösningar för att prägla NFT-enheter samtidigt som miljöpåverkan sänks med 99%.

Från och med nu behandlas NFT-transaktioner via en Proof-of-Work (PoW) konsensusmekanism, vilket kräver konsumtion av enorma beräkningsresurser för att bryta varje transaktion. Polygon ändrar dock detta genom att använda plasma med sin Proof-of-Stake (POS) sidkedja som heter Matic POS, vilket driver mycket högre hastighet och lägre kostnadstransaktioner.

Nomine (eth) lanserar NFT för 2021 Oscar-nominerade

NFT Weekly Roundup: Polygon's Sustainable Minting, Oscars NFTs, och, ja, Poop Emoji NFTs

Hollywoods största utmärkelsen, 2021 Oscars, är precis runt hörnet. För att fira milstolpen har Nomine (eth) samarbetat med framstående artister som Jack Butcher, Daniel Popper, Osinachi, Lirona och Celebrity Chef, Rocco DiSpirito för att släppa exklusiva NFT för alla de 5 bästa utmärkelseskategorierna.

Planerad att auktioneras på Rarible, innehåller droppen också en unik hyllningsstycke till ära för Chadwick Boseman. Alla intäkter från hyllningsstycket kommer att doneras till Colon Cancer Foundation. Dessutom kommer var och en av de nominerade namnen att undertecknas i beskrivningen av NFT när de präglas, och registrera permanent deras prestation i den 93: e Oscar-utmärkelsen.

Blockchain Investment Firm Hashed investerar i NFTbank.ai

Hashed, en ledande blockchain-fokuserad riskkapitalfond, har lett seed-finansieringsrundan av Contxts.io, organisationen bakom NFT-portföljhanteringsplattformen NFTbank.ai. Tillsammans med andra topp-VC-företag, nämligen Digital Currency Group och 1kx, pressade Hasheds investering den totala finansieringsgränsen till 1,4 miljoner dollar.

NFTBbank.ai är integrerat med många ledande NFT-marknadsplatser inom blockchain-segmentet och tillhandahåller djupgående verktyg för kapitalförvaltning. Plattformen stöder också NFT på Ethereum och Polygon-nätverk, vilket ger användare tillgång till många NFT på en gång.

Cryptopoops lanserar världens “skitaste” NFT

De flesta av OG-memerna har redan hittat sig in i NFT-ekosystemet. I överensstämmelse med trenden har Cryptopoops officiellt lanserat “poop emoji” NFT i alla former och storlekar. Varje Cryptopoop är unik och noggrant utformad från över 50 fastigheter och miljontals kombinationer.

Totalt kan 6 006 Cryptopoops genereras programmatiskt. Ett Ethereum-smart kontrakt tilldelar unika egenskaper och en bakgrundsberättelse för varje Cryptopoop när den präglas på blockchain. Egenskaper lagras i själva ERC721-token och ägare får också en 1080p-bild lagrad på IPFS och fästs för att säkerställa utökad hållbarhet.

Med hållbar prägling, Hollywood-omfamning och investeringar från en ledande blockchain VC, är NFT äntligen borta? Låt oss veta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, CryptoPoops, Nomine (eth)

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link