Polkamon NFT Dragons Fly till Elrond Blockchain

Polkamon NFT Dragons Fly till Elrond Blockchain

Köpa Bitcoins
april 8, 2021 by Bitcoinera
3
Den populära Polkamon non-fungible token (NFT) -samlingen migrerar till ett nytt hem i Elrond-nätverket för att förbättra användarupplevelsen. I ett tillkännagivande den 7 april uppgav skaparna av den populära Polkamon NFT-samlingen av animerade drakar och andra varelser att det har ingått ett långsiktigt partnerskap för att ta Polkamon’s ‘Manifold Universe’ till Elrond. I projektet anges
BIC_elrond.jpg.optimal.jpgDen populära Polkamon non-fungible token (NFT) -samlingen migrerar till ett nytt hem i Elrond-nätverket för att förbättra användarupplevelsen.

I ett tillkännagivande den 7 april uppgav skaparna av den populära Polkamon NFT-samlingen av animerade drakar och andra varelser att det har ingått ett långsiktigt partnerskap för att ta Polkamon’s ‘Manifold Universe’ till Elrond.

I projektet anges gasavgifter som den främsta anledningen till bytet. Dessa speciella NFT: er, trots att de stöds av Polkadot-drivna Polkastarter-börsen, präglas av Ethereum-nätverket.

Plattformen uppgav att den ville göra den digitala samlingen mer tillgänglig genom att öka hastigheten och bekvämligheten.

Full Elrond-integration

Polkamon uppgav att man förväntar sig att vara helt integrerad med Elrond under tredje kvartalet i år.

“Detta gör det möjligt för samlare att dra nytta av Elronds överlägsna UX när de öppnar Boosters och präglar NFT, liksom dess lägre gasavgifter.”

Det lanserade till och med en sällsynt begränsad upplaga “Elrond Uniragon” för att fira partnerskapet. Användare har 1 till 5 000 chans att öppna denna unika drake när de köper Polkamon-ägg.

Enligt OpenSea NFT-marknaden är Polkamon den sjätte mest populära samlingen. Samlingen har en total volym på nästan 2000 ETH sedan de ‘kläckte’ i slutet av mars.

Elrond är en höghastighets blockchain som använder adaptiv tillståndsskärning och en säker proof-of-stake-algoritm. Det möjliggör linjär skalbarhet och uppåt 15 000 transaktioner per sekund enligt blurb på den officiella webbplatsen.

Polkamon är den senaste NFT-plattformen för att söka ett alternativ till Ethereum eftersom gasavgifterna stiger igen. De senaste siffrorna från Bitinfocharts rapporterar att den genomsnittliga transaktionsavgiften stänger på $ 20 igen. Bensinpriserna för smarta kontraktsoperationer och NFT-prägling är ännu högre.

PMON och EGLD Token Price Update

PMON-tokenpriser har tappat 8% på dagen när NFT-tokens i allmänhet börjar sjunka. Vid tidpunkten för handeln handlades token till $ 31,44 enligt CoinGecko. PMON steg till en heltidshöjd på $ 57 den 2 april men har varit på en nedåtgående glida sedan dess.

Elronds ursprungliga EGLD-token har tagit en liten träff idag. Priset sjönk med 3% tillbaka till 181 $. Elrond har dock haft en solid vecka med vinster. EGLD tillförde 30% den senaste veckan och hela 635% sedan årets början.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link