Pluto Digital Assets Founder Talks VC Asset Management & DeFi

Pluto Digital Assets Founder Talks VC Asset Management & DeFi

Köpa Bitcoins
april 8, 2021 by Bitcoinera
3
Atif Yaqubs Pluto Digital Assets tar in 50 miljoner dollar i förvaltningstillgångar efter tre insamlingsrunder och mindre än ett års existens. VC-företaget försöker fungera som en bro för insamling mellan traditionella marknadsinvesterare och kryptorummet. Dess strategi kretsar kring investeringar i nya tokens tillsammans med branschstandarder och nya startups. För närvarande innehåller Pluto-portföljen nya företag som
bic_DEFI_Roundup.jpg.optimal.jpg



Atif Yaqubs Pluto Digital Assets tar in 50 miljoner dollar i förvaltningstillgångar efter tre insamlingsrunder och mindre än ett års existens.

VC-företaget försöker fungera som en bro för insamling mellan traditionella marknadsinvesterare och kryptorummet. Dess strategi kretsar kring investeringar i nya tokens tillsammans med branschstandarder och nya startups. För närvarande innehåller Pluto-portföljen nya företag som DexTools, AmpNet och Vortex DeFi. De har också investerat i digitala valutor som BTC, ETH och DOT.

Dessutom kommer Pluto att investera i Yaqubs eget projekt, YOP, ett kedjanagnostiskt DeFi-verktyg. Verktyget kommer att utöka tillgången till decentraliserad finansiering för allmänna investerare.

Yaqub har gjort sig ett namn i kryptorummet på relativt kort tid på fem år. Han började bryta bitcoin och ethereum men leder nu produktutvecklingsprojekt i DeFi-scenen som YOP.

Pluto Digital Assets är ett av många riskkapitalföretag som för närvarande satsar på det växande kryptorummet. Den senaste framgången med Ethereum har väckt institutionellt intresse för DeFi-produkter över hela linjen.

DeFi för VC-investerare

Medan DeFi har blivit en av de mest lönsamma trenderna i kryptorummet, motstår den också investeringar från traditionella investerare på grund av dess komplexa natur. Pluto har därför gjort detta till ett av sina stora fokusområden.

Stora DeFi-plattformar som Yearn har tagit de senaste rubrikerna med sin innovation i rymden. I takt med att dess användningsfall blir mer förstått utgör DeFi ett hot mot moderna traditionella finanser, enligt en Bank of American analytiker. Men det har också skett märkbara kollapser som Yam Finance, som fick återhämta sig från stora förluster i slutet av 2020.

Yaqub anser att utrymmet fortfarande är i ett experimentellt och riskabelt skede. Huruvida Pluto Digital Assets kan identifiera de viktigaste trenderna på de nya marknaderna och hitta större kapitalisering återstår att se.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.



Source link