Pionex är en kryptoutbyte med inbyggda automatiserade handelsverktyg du kan lita på – Sponsrade Bitcoin News

Pionex är en kryptoutbyte med inbyggda automatiserade handelsverktyg du kan lita på – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 18, 2021 by Bitcoinera
9
sponsrad Det internationella utbytet av kryptovalutor i Pionex har varit en av de snabbast växande handelsplattformarna i Asien 2020 och det är nu planerat att fånga ännu mer av den globala marknaden 2021. Det som gör Pionex så populärt är det pålitliga teamet av proffs bakom det och toppen hack automatiserade handelsverktyg som det erbjuder
pionex-app-ui.png


Det internationella utbytet av kryptovalutor i Pionex har varit en av de snabbast växande handelsplattformarna i Asien 2020 och det är nu planerat att fånga ännu mer av den globala marknaden 2021. Det som gör Pionex så populärt är det pålitliga teamet av proffs bakom det och toppen hack automatiserade handelsverktyg som det erbjuder gratis för alla kunder.

En professionell kryptoutbyte du kan lita på

Med så många plattformar, utbyten och protokoll som konkurrerar om din krypto idag kan det vara svårt att veta vilken du ska välja. Den främsta principen som ska vägleda dig är att hitta ett företag du kan lita på, och ett av de bästa alternativen för det är Pionex. Det har cirka 100 000 användare och det är en av de största Binance-mäklarna medan den samlar likviditet från Huobi Global samtidigt.

Pionex har redan en amerikansk MSB-licens och väntar på en Singapore MAS-licens. Det gav aldrig ut sitt eget tecken som andra börser och det är mer sannolikt att nå NASDAQ med en börsintroduktion än att bara dra en annan ICO. Pionex stöds av BitUniverse och investeras av framstående kinesiska riskkapitalföretag Banyan Capital, Shunwei Capital och Zhenge Capital.

Pionex är en Crypto Exchange med inbyggda automatiserade handelsverktyg du kan lita på

I september 2020 rapporterade Bloomberg om populariteten hos Pionex tradingbots och nämnde att det har ett team på cirka 80 personer, varav de flesta är utvecklare med erfarenhet från ledande kinesiska teknikföretag som Cheetah Mobile, Alibaba Group och Baidu. Dess globala VD, Daniel Seng-Cheng YEO, har mer än 30 års erfarenhet inom finansbranschen, med Hong Kong SFC Securities Qualification Paper 1 RO för typ 2-licens.

Få gratis inbyggda handelsbots endast på Pionex

Till skillnad från vissa populära börser som bara fokuserar på kortsiktiga vinster för sig själva, är Pionex strategi att hjälpa sina kunder att tjäna och behålla så mycket de kan på lång sikt. Detta är uppenbart eftersom Pionex inte försöker driva riskfyllda handelsprodukter med hög hävstång på kunderna, utan uppmuntrar dem att begränsa hävstång och tänka som investerare inte spelare.

Detta tillvägagångssätt är också tydligt i de handelsbots som Pionex erbjuder. Dessa är inte avsedda att likna de mest annonserade handelsbotsarna, de lovar inte att vara pengar som skriver ut AI-algoritmer som ger dig enorm avkastning och i själva verket förlorar bara alla dina pengar. Pionex tradingbots är automatiserade verktyg som är byggda för att hjälpa en smart investerare att implementera sin strategi. Totalt erbjuder Pionex ett dussin handelsbots, var och en byggd för en annan marknad och olika situationer.

Pionex är en Crypto Exchange med inbyggda automatiserade handelsverktyg du kan lita på

Den första botten, och även den mest populära, är Grid Trading Bot. Grid Trading är den strategi som har använts på valutamarknaden och den hjälper i grunden handlare att köpa lågt och sälja högt inom ett visst prisklass. Den här botten är mycket lämplig för den mycket volatila kryptomarknaden, eftersom den kan hjälpa investerare att undvika de psykologiska fallgropar som får alla mänskliga handlare att panik sälja och köpa fomo. Populariteten hos Grid Trading Bot på Pionex har gjort att många andra ledande börser försöker kopiera den och erbjuda sin egen version, men Pionex var “pionjärutbytet” när det gäller att erbjuda detta verktyg.

För att lära dig hur du kan använda den, läs Pionex senaste blogginlägg – Den bästa Bitcoin-handelsstrategin för nybörjare 2021 – eller titta på följande videoguide:

Bli involverad och träffa Pionex-communityn på Reddit, Telegram, Twitter och oenighet.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link