Phuture höjer $ 1,5 miljoner i Seed Funding för att lansera indexeringsprotokoll på Ethereum – Pressmeddelande Bitcoin News

Phuture höjer $ 1,5 miljoner i Seed Funding för att lansera indexeringsprotokoll på Ethereum – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
maj 3, 2021 by Bitcoinera
2
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. Phuture, ett decentraliserat protokoll byggt för skapande och investering av passiva indexstrategier i en Web3-miljö, meddelade idag att det har slutfört sin privata insamlingsrund. Rundan, ledd av Ascensive Assets, samlade totalt 1,5 miljoner dollar. En gång live kommer Phuture att införa en öppen designfilosofi för att skapa passiva investeringsstrategier. Phuture är utformat från
phuture.jpg


PRESSMEDDELANDE. Phuture, ett decentraliserat protokoll byggt för skapande och investering av passiva indexstrategier i en Web3-miljö, meddelade idag att det har slutfört sin privata insamlingsrund. Rundan, ledd av Ascensive Assets, samlade totalt 1,5 miljoner dollar.

En gång live kommer Phuture att införa en öppen designfilosofi för att skapa passiva investeringsstrategier. Phuture är utformat från grunden för att vara intuitivt för både krypto- och icke-kryptoanvändare och erbjuder verktygen för att skapa nya index eller investera i befintliga som skapats av samhället. Phuture-protokollet introducerar sin unika, skalbara, aggregerade indexarkitektur som gör det möjligt att balansera igenom flera index samtidigt. Den smarta ombalanseringsmotorn fastställer dynamiskt de optimala utjämningsutlösarna, vilket minimerar förlorat värde genom swappar och förbättrar indexprestanda.

Rundan inkluderade flera framstående blockchain-investerare, inklusive: NGC Ventures, SevenX, Moonrock Capital, Origin Capital, Waterdrip Capital och D64.

Andra stödjare inkluderade Genblock Capital, Decentralabs, Synergia, Vendetta Capital, Richard Ma (VD för QuantStamp), danska Chaudry (VD för Bitcoin.com Exchange) och den ledande likviditetsleverantören Skynet Trading.

Charles Storry, chef för tillväxt på Phuture, sa: ”På Phuture är vi glada att samarbeta med några av de mest spännande investerarna i rymden. Vi kommer att arbeta tillsammans för att omdefiniera rollen som ett index i en Web 3.0-miljö och uppfylla vår vision att bli de facto-indexlösningen inom krypto. Det insamlade kapitalet kommer att användas för att finansiera den fortsatta utvecklingen av Phuture när den går mot sin kommande version en lansering, samt att bygga ut ekosystemet; Inklusive Phuture-teamet och den tidiga användarbasen. ”

På sin investering i Phuture tillade Oliver Blakey, Managing Partner på Ascensive Assets: ”Vi är stolta över att stödja Phuture som sin ledande investerare. Vi tror att index kommer att ha en stor roll att spela inom krypto, precis som de har i traditionell ekonomi. Phuture introducerar en ny plan för indexeringsprotokoll och dess utvecklingsbana konvergerar användbarhetsgapet mellan kryptoinfödda och den bredare marknaden – ett ovärderligt attribut som krypto fortsätter att genomsyra i traditionell ekonomi. ”

Om framtid:

Phuture är ett decentraliserat protokoll byggt för skapande och investering av tokenbaserade passiva investeringsstrategier i en Web3-miljö.

Phuture-protokollet introducerar en tillståndsfri process för att skapa index som kan leverera kraftfulla indexprodukter med dynamiska vikter, sektorsspårning och optimering av tillgångsavkastning.

Hemsida: framtid.finans

Twitter: https://twitter.com/Phuturedao

Telegram: https://t.me/phuture_group

Gitbooks: https://docs.phuture.finance/

Medium: https://phuture-finance.medium.com/


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link