Peter Schiff medger att Bitcoin kan nå $ 100 000 efter att BTC-priset stiger över sina förväntningar – Marknader och priser Bitcoin News

Peter Schiff medger att Bitcoin kan nå $ 100 000 efter att BTC-priset stiger över sina förväntningar – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 17, 2021 by Bitcoinera
10
Guldbuggen Peter Schiff har reviderat sin bitcoin-förutsägelse efter att kryptovalutans pris överträffat hans förväntningar och nått en heltidshöjd över $ 50K-nivån. Han säger nu, “Jag måste erkänna att ett steg upp till 100 000 dollar inte kan uteslutas.” Icke desto mindre varnar den långsiktiga bitcoin-skeptikern att priset också kan sjunka till noll och man bör
schiff-50k-bitcoin-1.png


Guldbuggen Peter Schiff har reviderat sin bitcoin-förutsägelse efter att kryptovalutans pris överträffat hans förväntningar och nått en heltidshöjd över $ 50K-nivån. Han säger nu, “Jag måste erkänna att ett steg upp till 100 000 dollar inte kan uteslutas.” Icke desto mindre varnar den långsiktiga bitcoin-skeptikern att priset också kan sjunka till noll och man bör köpa guld istället.

Peter Schiff förutspår nu att Bitcoin kan nå $ 100 000

Euro Pacific Capital VD och värd för Schiff Radio-show, Peter Schiff, hånades av bitcoin-communityn på tisdag efter att bitcoinpriset passerade $ 50K-märket. Gold bug trodde ledare hade förutsagt och betonade upprepade gånger att bitcoins pris aldrig skulle nå den nivån.

Efter att han visat sig fel på tisdag reviderade Schiff sin hållning och twittrade:

Nu när bitcoin har nått 50 000 dollar måste jag erkänna att en flyttning upp till 100 000 dollar inte kan uteslutas.

Ändå varnade han: ”En flyttning ner till noll kan inte heller uteslutas. Medan en tillfällig flytt upp till $ 100K är möjlig är en permanent flyttning ner till noll oundviklig. ” Schiff fortsatte med att rekommendera: “Om du inte vill spela ska du köpa guld.”

Den typiska bitcoin-skeptikern utarbetade: ”En finansiell tillgång är i en bubbla när priset inte har något samband med det underliggande nuvärdet eller en rimlig förväntan om dess framtida värde, och investerarnas övertygelse om prisuppskattning är hög och rädslan för förlust är låg. På $ 50 000 bitcoin är den största bubblan av dem alla. ”

Schiff hade sagt sedan 2019 att priset på bitcoin aldrig skulle nå $ 50 000. Han insisterade emellertid på tisdag att han “inte hade fel” i sin förutsägelse och hävdade att han bara sa att “det var högst osannolikt.” Han twittrade och förklarade: ”Jag sa aldrig att det var omöjligt. Ibland händer saker som sannolikt inte kommer att hända. ”

Många användare på Twitter anklagade emellertid Schiff för att ljuga och publicerade sin tweet från 2019 som bevis för att han sa att bitcoins pris aldrig skulle upp till $ 50 000. ”Från killen som hade ett prismål på $ 50 000 på bitcoin för slutet av 2018. Min guldprognos kom mycket närmare än din bitcoinprognos. Plus åtminstone guld kommer så småningom att slå 5K. Bitcoin kommer aldrig att nå 50K, ”skrev Schiff den 21 augusti 2019.

Peter Schiff erkänner att Bitcoin kan nå $ 100 000 efter att BTC-priset svävar över sina förväntningar

Hans son, Spencer Schiff, chimade in och kommenterade sin fars 2019-tweet: “Ja, du måste vara nötter för att tro att bitcoin någonsin kommer att slå 50K.” Spencer antog sedan att Peter Schiffs nästa tweet om bitcoins pris kan vara:

Framtida tweet: ‘Nu när bitcoin har nått 500 000 dollar måste jag erkänna att ett steg upp till 1 000 000 dollar inte kan uteslutas. I alla fall…’

Priset på $ 50 000 bitcoin har länge varit föremål för debatt mellan Schiff och Max Keizer, en populär tv-personlighet och bitcoin-förespråkare. Keizer har offentligt sagt många gånger att bitcoins pris som slår $ 50 000 kommer att “utlösa” Peter Schiff till panik att köpa kryptovalutan. Peter Schiff har hittills förkastat uppfattningen.

Vad tycker du om Peter Schiffs bitcoinförutsägelse? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link