PayPals Venmo möjliggör köp och försäljning av krypto

PayPals Venmo möjliggör köp och försäljning av krypto

Bitcoin Värde
april 21, 2021 by Bitcoinera
11
PayPal-dotterbolaget Venmo har lagt till stödet för att tillåta sina användare att köpa, sälja och hålla kryptovalutor direkt från den digitala plånboksprogrammet. Företaget började lansera de nya tjänsterna på tisdag och lägger till handelsstöd med fyra bästa digitala valutor: Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash. Appen kommer att vidareutbilda sin mer än 70 miljoner användarbas


PayPal-dotterbolaget Venmo har lagt till stödet för att tillåta sina användare att köpa, sälja och hålla kryptovalutor direkt från den digitala plånboksprogrammet.

Företaget började lansera de nya tjänsterna på tisdag och lägger till handelsstöd med fyra bästa digitala valutor: Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash. Appen kommer att vidareutbilda sin mer än 70 miljoner användarbas med tillgång till instruktionsguider och videor om kryptovalutor.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Venmo tillåter sina användare att köpa kryptovalutor så låga som $ 1. Plattformen har utnyttjat Paxos för tillgång till kryptovalutaprodukter och tjänster.

PayPal ger krypto till massorna

Tillägget av kryptostöd på Venmo var redan känt som dess förälder PayPal avslöjade sådana planer förra året. PayPal har själv lagt till kryptovalutahandelstjänster, vilket hjälper till att föra digitala valutor närmare mainstream med plattformens globala räckvidd.

Föreslagna artiklar

Viberate samarbetar med Blockparty för att leverera världens första liveevenemang NFTGå till artikel >>

PayPal tillåter till och med sina USA-baserade användare att betala säljare med digitala valutor. Handlarna på plattformen får dock betalningarna i fiat.

Darrell Esch kommenterade Venmos dyk i krypto, SVP och GM: ”Crypto on Venmo är ett nytt sätt för Venmo-samhället att börja utforska kryptovärlden, inom Venmo-miljön som de litar på och litar på som en nyckelkomponent i deras vardagens ekonomiska liv. ”

Venmos kryptotillägg kom eftersom dess användarbas investerar kraftigt i det decenniet gamla området utanför plattformen. Enligt en undersökning som företaget konsulterat har över 30 procent av sina kunder börjat köpa kryptovalutor eller aktier.

“Vårt mål är att förse våra kunder med en lättanvänd plattform som förenklar processen för att köpa och sälja kryptovalutor och avmystifiera några av de vanliga frågorna och missuppfattningarna som konsumenter kan ha,” tillade Esch.

Source link