Paris Hilton lanserar egna NFT, som säljs för över $ 1,11 miljoner

Paris Hilton lanserar egna NFT, som säljs för över $ 1,11 miljoner

Köpa Bitcoins
april 18, 2021 by Bitcoinera
5
Kändis Paris Hilton har gått med i den icke-fungibla token-rörelsen (NFT) genom att lansera sin egen NFT-samling. Paris Hilton har samarbetat med designern Blake Kathryn för att lansera sin egen samling NFT. Serien har tre unika bitar. Två av de tre delarna erbjöd flera försäljningar. “Hummingbird in my metaverse” och “Legend of love” presenterade båda
BIC_NFT_music-01.jpg.optimal.jpg


Kändis Paris Hilton har gått med i den icke-fungibla token-rörelsen (NFT) genom att lansera sin egen NFT-samling.

Paris Hilton har samarbetat med designern Blake Kathryn för att lansera sin egen samling NFT. Serien har tre unika bitar.

Två av de tre delarna erbjöd flera försäljningar. “Hummingbird in my metaverse” och “Legend of love” presenterade båda 11 upplagor till salu. Med “Iconic Crypto Queen” erbjuder NFT bara en upplaga.

Hilton NFT-serien säljs ut

Både “Hummingbird in my metaverse” och “Legend of love” har sålt ut till 10 000 dollar vardera. Förtjänar 220 000 USD i försäljning för Hilton.

Källa: NiftyGateway

För närvarande är den “ikoniska kryptodrottningen” som avslutas på söndag. Med det nuvarande budet sitter $ 1,11 miljoner.

Hilton beskriver sig själv på sin Nifty Gateway NFT-bio som “en ikon i alla ansträngningar hon bedriver, från den ursprungliga influencer till en väldigt framgångsrik dj och innovativ affärskvinna.”

Hilton förklarar vidare sin resa till NFT som hon säger började förra året med sin välgörenhets NFT med titeln “Kryptograf av Munchkin. ”

NFT-antagandet fortsätter att växa

Hiltons nya serie som heter Planet Paris är för närvarande en enorm framgång. Med hennes senaste uppsättning NFT: er som kommer att få in $ 1,5 miljoner. Hilton säger i sin biografi “Vi hoppas att det transporterar dig till ett eteriskt ögonblick av fred som det har för oss”

NFT-antagandet fortsätter att växa när kändisar, idrottare, musiker och artister fortsätter att erbjuda sina egna NFT till fans. Auktionshus som Christies har också börjat anta idén om auktionering av digital konst.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link