Oxygen Protocol för att lista OXY-symboler på BitMax – Pressmeddelande Bitcoin News

Oxygen Protocol för att lista OXY-symboler på BitMax – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 25, 2021 by Bitcoinera
18
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. BitMax.io (BTMX.com), en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar som byggts av Wall Street-veteran för kvanthandel, har meddelat den gemensamma primära noteringen av Oxygen token (OXY) med auktionsanpassning för sina plattformsanvändare. Auktionen börjar på Bitmax den 11 mars kl 9:00 EST och listan kommer att visas live den 16 mars kl 9:00 EST. Syreprotokoll
oxy.jpg


PRESSMEDDELANDE. BitMax.io (BTMX.com), en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar som byggts av Wall Street-veteran för kvanthandel, har meddelat den gemensamma primära noteringen av Oxygen token (OXY) med auktionsanpassning för sina plattformsanvändare. Auktionen börjar på Bitmax den 11 mars kl 9:00 EST och listan kommer att visas live den 16 mars kl 9:00 EST.

Syreprotokoll är en on-chain, decentraliserad, icke-vårdnadsfull mäklare byggd på Serum DEX och ekosystem, körs på snabb Solana offentlig blockchain, och sådd av Maps.me 2.0: s massiva användarbas. Syre kommer att börja med ett lånelånsprotokoll innan de går över till att återskapa kvasi-marknadsplatsenheter som vanligtvis ingår i investeringsbankerna och gör dem tillgängliga för alla.

Syre bygger på en poolbaserad infrastruktur, där användare kan skapa en pool genom att sätta in sina tillgångar och markera vilka som ska lånas ut. Clearingpriset för Oxygens utlåning är marknadsbaserat genom on-chain orderboksmatchning med Serum DEX, istället för en förinställd, manuellt justerad marknadsmodell. Användare kan generera avkastning på sin portfölj medan de lånar andra tillgångar samtidigt (multipel användning av samma säkerhet), maximera nyttan av sin portfölj som säkerhet när de lånar och interagera med Serum-ekosystemet och DEX-direkt från sina pooler med strömlinjeformad pool handel.

Oxygen Protocol är orderbaserad, vilket gör det möjligt för användare att få ett rimligt pris för upplåning / utlåning. Syre möjliggör också flera användningar av samma säkerhet och posten av hela din portfölj som säkerhet att låna (vilket innebär lägre portföljlikvidationsrisk).

För att driva plattformstillväxten kommer Oxygen att bli sådd med de 140M-registrerade användarna från Maps.me: s användarbas som kommer att generera avkastning från sina inbäddade plånböcker, vilket startar Oxygen som en av de största fintech-applikationerna.

Syre är också byggt på Solana blockchain, som kan stödja över 50 000 TPS, med blocktider på 400 ms och transaktionskostnader på ca. $ 0,00001, vilket indikerar att syre har skalbarhet som ett helt utländskt P2P-lån och utlåningsprotokoll.

Oxygen Protocol kommer att använda 100% av nettoomsättningen till förmån för OXY-tokeninnehavare. Tecken innehavare kan bestämma hur exakt de ska rikta nettoomsättningen för Oxygen Protocol plus community fund när det gäller att köpa, bränna, erbjuda satsningsavkastning eller något annat.

Om BitMax.io

BitMax.io lanserades i augusti 2018 och är en ledande handelsplattform för digitala tillgångar med ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster för både privatkunder och institutionella kunder, med robust och innovativ design som sträcker sig från kontanter till marginalhandel, handel med derivat, satsningsprodukteroch andra investeringslösningar.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://bitmax.io/

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Medium: https://medium.com/bitmax-io

Om syreprotokollet

Oxygen Protocol är ett on-chain, decentraliserat, icke-vårdnadsfullt mäklare byggt på Serum DEX och ekosystem, som körs på Solana, och sådd av Maps.me 2.0: s massiva användarbas.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://oxygen.trade/

Twitter: https://twitter.com/oxygen_protocol

Telegram: https://t.co/dOTnuwRzWA?amp=1


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link