OVR lanserar futuristiskt virtuellt galleri för NFT och mer – Sponsrade Bitcoin News

OVR lanserar futuristiskt virtuellt galleri för NFT och mer – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 26, 2021 by Bitcoinera
7
sponsrad Idag, 26 april 2021, invigdes det virtuella galleriet för OVR.ai för att visa upp artister som arbetar med icke-fungibla tokens (NFT) och därefter. Med tanke på hype kring NFT-fenomenet i år och även med tanke på att Coronavirus-pandemin hindrar de flesta konstnärer från att ställa ut verk på museer och delta i utställningar, liksom
ovr.png


Idag, 26 april 2021, invigdes det virtuella galleriet för OVR.ai för att visa upp artister som arbetar med icke-fungibla tokens (NFT) och därefter.

Med tanke på hype kring NFT-fenomenet i år och även med tanke på att Coronavirus-pandemin hindrar de flesta konstnärer från att ställa ut verk på museer och delta i utställningar, liksom också människor från att kunna besöka konstgallerier, beslutade företaget OVR att införa ett museum i sin blockchain-baserade virtuella värld, så att de bästa artisterna i fältet kan ställa ut sina NFT.

Från och med idag är det möjligt att ladda ner OVR-appen (tillgänglig på både Android och iOS) och besöka denna del av den virtuella världen som är dedikerad till konst.

NFT-artisterna från OVR

Bland konstnärerna som idag ställer ut sina Non Fungible Tokens för öppnandet av OVRs galleri finns italiensk konstnär Giovanni Motta, född 1971, som just har öppnat sin separatutställning i Shanghai och sålt ut före öppningen.

Motta kommer att ha ett dedikerat galleri på OVR, eftersom han också är en av de italienska NFT-artisterna som har klättrat på SuperRare-rankingen och nått toppen. Ämnet för hans verk är Jonny Boy, barnet som ligger inom var och en av oss.

Under invigningen kommer konstnären att vara närvarande i galleriet i form av en avatar för att svara på allmänhetens frågor.

Inte bara NFT

OVR-gallerierna kommer också att vara värd för en utställning av Marco Biscardi, vars konst sammanför element av samtida kritik, och Rok Bogataj, en konstnär som skapar verk som länkar det vardagliga och det mytiska med hjälp av material som plast, metall och trä.

Inte alla konstnärer som ställer ut är skapare av NFT och faktiskt i OVR-galleriet kommer vi att kunna hitta både digitala och icke-digitala verk.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link