OIN satsar på AscendEX – BeInCrypto

OIN satsar på AscendEX – BeInCrypto

Köpa Bitcoins
april 18, 2021 by Bitcoinera
14
AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat lanseringen av sin insättningstjänst för OIN token (OIN) den 16 april kl 13:00 UTC. AscendEX innovativa staking-produkt gör det möjligt för användare att delta i staking och tjäna belöningar direkt på plattformen. OIN går med i en växande portfölj med anmärkningsvärda tokens
OINBeInCrypto.pngAscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat lanseringen av sin insättningstjänst för OIN token (OIN) den 16 april kl 13:00 UTC.

AscendEX innovativa staking-produkt gör det möjligt för användare att delta i staking och tjäna belöningar direkt på plattformen. OIN går med i en växande portfölj med anmärkningsvärda tokens inklusive DOT, ATOM och XTZ. AscendEX kommer att få valideringsbelöningar genom att köra en OIN-nod som sedan skickas vidare till satsande användare.

OIN är den första decentraliserade finansieringsplattformen (DeFi) som tillhandahåller likviditetsbrytning genom dess decentraliserade börs. Förutom att erbjuda en låneplattform som börjar med Ontology-plattformen och i slutändan expanderar till andra toppplattformar genom tvärkedjefunktioner. OIN kommer att bygga bryggtekniken för att sömlöst integrera Ethereum i sitt ekosystem. Som öppnar upp för alla nuvarande DeFi-spelare i utrymmet.

OINs engagemang för DeFi återspeglas i dess trekantiga uppdrag: att bli porten till DeFi, främja DeFi-industrin och växa DeFi-rymden till mognad.

OIN-ekosystemet bygger på det andra lagret av OINChain, vilket ger det kedjekapacitet och tillgång till olika offentliga kedjor. Detta ger ett kraftfullt verktyg för att lägga en stark grund för framtida användningar. Baserat på Ontologys nätverk ansluter deras plattform först med Ontology-ekosystemet för att utvidga sin ursprungliga plattform: OIN-Swap, OIN-Wallet, OINDAO, USDO stabilt mynt och OIN-Lend. Som ett resultat kommer tillgången till den ursprungliga plattformen att ökas massivt genom bryggtekniken. Som öppnar andra offentliga kedjor, inklusive Ethereum-nätverket.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. AscendEx erbjuder spot-, futures-, marginalhandel- och stakingprodukter och innehåller nyckelelement från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna.

AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknadars stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare och en konsekvent källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Webbplats: https://ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om OIN

OIN är den första DeFi-plattformen som tillhandahåller likviditetsbrytning genom deras decentraliserade utbyte, liksom en låneplattform som börjar med Ontology-plattformen och i slutändan utvidgas till andra toppplattformar genom tvärkedjefunktionalitet. OIN kommer att bygga bryggtekniken för att sömlöst integrera Ethereum i sitt ekosystem och öppna upp för allt nuvarande DeFi-utrymme.

För mer information och uppdateringar, besök:

Webbplats: https://oin.finance

Twitter: https://twitter.com/FinanceOin

Telegram: https://t.me/OIN_Finance_Eng

Blogg: https://medium.com/oin-finance

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link