ODDZ Listing på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

ODDZ Listing på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 20, 2021 by Bitcoinera
6
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digital tillgångar byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av Oddz Protocol Token (ODDZ) under paret USDT / ODDZ den 19 april klockan 13:00 UTC. Oddz Finance är världens första handelsplattform på kedjan som bygger på Binance Smart Chain, Polkadot och Ethereum Blockchains med en inbyggd
oddzbitcoin.jpg


PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digital tillgångar byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av Oddz Protocol Token (ODDZ) under paret USDT / ODDZ den 19 april klockan 13:00 UTC.

Oddz Finance är världens första handelsplattform på kedjan som bygger på Binance Smart Chain, Polkadot och Ethereum Blockchains med en inbyggd oracle-lösning. Dess kännetecken inkluderar omedelbara transaktioner, interoperabla optioner, transparenta premiumupptäckningsmetoder och anpassade optioner.

Oddz-protokollets ursprungliga token är ODDZ, som är utformad för att stimulera och främja samhällets aktiva deltagande. ODDZ-tokens representerar kraft för användare och är centrala för incitamentsstrukturen och styrningen av Oddz-protokollet.

ODDZ-tokeninnehavarna utgör en integrerad del av Oddz-ekosystemet. De röstar om olika förslag för protokollets tillväxt. Dessutom är Dapps primära motiv i ekosystemet att driva på decentralisering av auktoritet; samhället har således en betydande roll för att driva utvecklingen och användningen av Dapps. Plattformsanvändare kan också använda ODDZ-tokens för att underlätta transaktioner sömlöst.

Oddz-plattformen har några viktiga produktfunktioner tillgängliga för användarna. Användare kan spela ODDZ-tokens på Oddz-plattformen för att tjäna högre avkastning och därmed maximera avkastningen. Tekniskt kunniga handlare kan också använda olika avkastningsstrategier för att tjäna större avkastning. När det gäller styrning kan användare stödja eller bortse från protokollförslag genom omröstningar i samhället. Om användaren delar plattformen med andra genom att sprida ordet har de rätt till remitteringsbonusar.

Oddz-protokollet förenklar flerkedjiga optionstransaktioner och underlättar att skapa, underhålla och reglera optionskontrakt, villkorade tokens och futureskontrakt säkert och säkert.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https: //ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om Oddz-protokollet

Oddz-protokollet förenklar optioner med flera kedjor och underlättar att skapa, underhålla och reglera optionskontrakt, villkorade tokens och terminskontrakt säkert och säkert. Oddz är också världens första handelsplattform på kedjan som bygger på Binance Smart Chain, Polkadot och Ethereum Blockchains med en inbyggd oracle-lösning.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://oddz.fi/

Twitter: https://twitter.com/oddz_finance

Telegram: https://t.me/oddz_finance


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link