NYDIG samlar in USD 100 miljoner, Meitu köper mer BTC, Crypto Climate Accord + fler nyheter

NYDIG samlar in USD 100 miljoner, Meitu köper mer BTC, Crypto Climate Accord + fler nyheter

Bitcoin Sverige
april 8, 2021 by Bitcoinera
3
Källa: Adobe / anatoliy_gleb Få din dagliga, bitstora sammandrag av kryptoasset och blockchain-relaterade nyheter – undersök historierna som flyger under radarn av dagens krypto nyheter. Investeringar nyheter Leverantör av teknik och investeringslösningar för Bitcoin (BTC), NYDIG, samlade in ytterligare 100 miljoner USD tillväxtkapital från strategiska partners inklusive fastighets- och olycksfallsfokuserade försäkringsbolag Starr försäkring, Liberty ömsesidig
f2b6660393.png


NYDIG samlar in 100 miljoner USD, Meitu köper mer BTC, Crypto Climate Accord + Fler nyheter 101
Källa: Adobe / anatoliy_gleb

Få din dagliga, bitstora sammandrag av kryptoasset och blockchain-relaterade nyheter – undersök historierna som flyger under radarn av dagens krypto nyheter.

Investeringar nyheter

 • Leverantör av teknik och investeringslösningar för Bitcoin (BTC), NYDIG, samlade in ytterligare 100 miljoner USD tillväxtkapital från strategiska partners inklusive fastighets- och olycksfallsfokuserade försäkringsbolag Starr försäkring, Liberty ömsesidig försäkringoch andra skadeförsäkringsbolag, som går med i NYDIGs befintliga livförsäkring och livränta-fokuserade strategiska partners New York Life och MassMutual. De tillade att Mike Sapnar, vd för återförsäkringsgivare TransRe, kommer att gå med som global chef för försäkringslösningar med fokus på att påskynda bitcoin-driven innovation i den globala P & C-industrin.
 • Den Hong Kong-baserade apptillverkaren Meitu sa att det förvärvade ytterligare BTC 175,68 för cirka 10 miljoner USD, vilket förenade deras totala kryptoportfölj till 100 miljoner USD.
 • Marlton, ett kapitalförvaltningsföretag som innehar “en betydande och långsiktig” position i aktier i Gråskala Bitcoin Trust (GBTC), utfärdat ett öppet brev till styrelsen för Gråskalainvesteringar, förespråkar omedelbara åtgärder för att ta itu med GBTC: s betydande rabatt på substansvärdet. Enligt pressmeddelandet tror Marlton på strategin att erbjuda investerare exponering för BTC i form av en aktiesäkerhet och därigenom undvika utmaningarna med att investera i BTC direkt. Men trots GBTC: s konkurrensfördel har aktierna handlats till en “dramatisk rabatt” till substansvärdet, medan Marlton uppskattar att rabatten för närvarande är över 3,1 miljarder USD. Som svar på Grayscales planer att återansöka till US Securities and Exchange Commission för att konvertera GBTC till en börshandlad fond (ETF) noterade Marlton att tidigare sådana ansökningar 2016 och 2017 inte godkändes, och att GBTC-aktieägare förtjänar mer från företaget “än detta misslyckade och otillräckliga” vänta och se “-sätt. “
 • Kollektivt ukrainska offentliga tjänstemän äger mer än 46 000 BTC per deras senaste deklarationer och data som sammanställts av OpenDataBot-incitamentet. Siffrorna avslöjade att totalt 652 ukrainska statligt anställda tjänstemän förklarade att de hade en summa av BTC 46,351 – värt över USD 2,67 miljarder i skrivande stund. En regeringsmedlem, ministern för digital transformation Mykhailo Fedorov, välkomnade nyheterna – skrev på sin Telegram-kanal att det bevisade hur ”framsynta” och ”progressiva” landets tjänstemän är.

Ekologiska nyheter

 • De Crypto Climate Accord debuterar idag för att göra kryptoindustrin 100% förnybar i energiförbrukning 2030, rapporterade Venture Beat. Gruppen är ett partnerskap med Energinät, RMI, och den Alliansen för innovativ reglering. Gruppen samlar fester inklusive CoinShares, ConsenSys, Webb 3, Krusning, den enad nations, och andra som vill ha hållbar blockchain och kryptoteknik, tillade det.

Antagande nyheter

 • Miljardären Rick Carusos eponyma fastighetsföretag kommer att börja tillåta hyresgäster att betala hyra i BTC på sina bostads- och detaljhandelsfastigheter, rapporterade CNBC. Det privatägda företaget sa att det också har investerat en del av företagskassan i bitcoin och ingått ett partnerskap med kryptoutbyte Gemini.

NFTs nyheter

 • Den sydkoreanska-japanska chattapp-operatören Linje – den mest populära chattappen i Japan – arbetar på en icke-fungibel token (NFT) marknadsplattform, avslöjade företaget i ett officiellt dokument. Det hävdade att det skulle använda sitt eget protokoll, Line Blockchain-nätverket, för släppet och avslöjade inte vad plattformen skulle kallas eller när den hoppades kunna avslöja den. Men företaget skrev att det skulle tillåta “vem som helst att sälja, köpa och byta NFT”, med “en tjänst som är lätt att använda och lätt att använda [globalize]. ”
 • Australiskt baserade företag och teamet bakom ett av Ethereum (ETH): s stora handelskortspel Gods Unchained, Oföränderlig, sa att deras Oföranderlig X plattform alpha lanserades på mainnet idag och säger att det är den första L2-lösningen (L2) för NFT på Ethereum. Företaget syftar till att främja mainstream-NFT-antagande genom att erbjuda koldioxidneutral, “gasfri prägling och handel, egenförvar tillsammans med sömlös UX (användarupplevelse) för utvecklare och konsumenter.”
 • Mexikanska främsta fotbollsligan Liga MX och den officiella licensinnehavaren för sina plattformar för digitala engagemang för fans Serouno Group arbetar med att skapa digitala produkter och en ny officiell app för fansengagemang – Liga MX Fan Engagement App, eller Fan Zone – som kommer att lanseras i juli. För detta ändamål sa de, Serouno Group har gjort ett exklusivt partnerskap med NFT-marknaden Bondly, för att lansera den första uppsättningen Liga MX NFT.

Utbyter nyheter

 • Spothandelsvolymer på kryptobörser ökade med 9% i mars och nådde USD 3trn, per CryptoCompare data. De högsta volymerna ökade med 5,9% till 2,5 miljarder USD medan lägre nivåer ökade med 29% till USD 493 miljarder, tillade de. Under tiden minskade derivatvolymerna med 5,3% i mars till 2,74 USD.
 • Kraken såg fyra gånger så många nya användare som registrerade sig på sin plattform under det första kvartalet i år än under andra halvåret 2020. Spotvolymerna under första kvartalet var 1,5 gånger högre än förra året och nådde rekord. nivå på 160 miljarder USD, rapporterade CNBC, med hänvisning till VD Jesse Powell.
 • Användarnas siffror för det sydkoreanska marknadsledande kryptobörsen Upbit bröt ny mark igen i mars, har de senaste siffrorna bekräftat. Per Yonhap använde förra månaden över 3,2 miljoner människor handelsplattformen, vilket var nästan tre gånger högre än siffrorna i januari i år (1,19 miljoner). I februari använde drygt 2 miljoner människor Upbit-appen. Igår avbröts fiat-insättningar och uttag kort på grund av “externa” serverproblem och misstänkta bankrelaterade problem, men företaget uppgav att dessa nu har lösts, med KRW on / offs nu i drift, enligt ett officiellt meddelande.

Karriär nyheter

 • Berlinbaserad kryptobank Bitwala har meddelat att Kristina Walcker-Mayer kommer att ta över VD-positionen efter grundaren Ben Jones. Walcker-Mayer bytte från Berlins fintech N26 till Bitwala förra året, ursprungligen i rollen som CPO. Hon deltog i den sista finansieringsrundan där företaget samlade in 15 miljoner euro (17,86 dollar). Jones sa att han kommer att stanna “mycket aktiv” i Bitwala som dess ordförande.
 • Förvaltningsföretag Arca har tillkännagett Bill Powers som sin huvud- och strategiska rådgivare. Powers är Managing Partner på The Strand Partners och tidigare 19-åriga PIMCO portföljförvaltare och verkställande direktör. Powers hjälper till att forma företagets strategiska inriktning, med fokus på utveckling och distribution av kapitalförvaltningsprodukt för nya kunder, och kommer också att bidra till att expandera till nya marknader.
 • Bitstämpel sa att det utsåg Sameer Dubey till deras nya Chief Operating Officer. Vid N26 var Sameer verksamhetschef för Storbritannien. Före N26 tillbringade han över ett decennium i verkställande roller på Barclays på deras team för betalningar och kontanthantering, tillade de.

Source link