NFL-spelare för Kansas City Chiefs Sean Culkin konverterar 100% av lönen till Bitcoin – Bitcoin News

NFL-spelare för Kansas City Chiefs Sean Culkin konverterar 100% av lönen till Bitcoin – Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 26, 2021 by Bitcoinera
3
En NFL-spelare för Kansas City Chiefs, Sean Culkin, kommer att konvertera hela sin lön till bitcoin. En förespråkare för kryptovalutan, sade Culkin, “Jag tror att vi befinner oss i början av bitcoins förskjutning från att vara extremt spekulativa, till en legitim tillgångsklass som ses som en värdeförråd.” NFL-spelare vill ha 100% betalt i Bitcoin Sean
culkin1.jpg


En NFL-spelare för Kansas City Chiefs, Sean Culkin, kommer att konvertera hela sin lön till bitcoin. En förespråkare för kryptovalutan, sade Culkin, “Jag tror att vi befinner oss i början av bitcoins förskjutning från att vara extremt spekulativa, till en legitim tillgångsklass som ses som en värdeförråd.”

NFL-spelare vill ha 100% betalt i Bitcoin

Sean Culkin, en stram del för Kansas City Chiefs, sa att han skulle ta sin lön 2021 i bitcoin. Han är enligt uppgift den första NFL-spelaren som konverterar hela sin lön till kryptovalutan. Culkin twittrade måndag:

Jag tror helt och hållet att bitcoin är framtiden för ekonomi och jag ville bevisa att jag har riktig hud i spelet – inte bara försöker tjäna pengar snabbt. Jag kommer att konvertera hela min 2021 NFL-lön till bitcoin.

Kansas City Chiefs kommer att betala Culkins lön i dollar, som automatiskt omvandlas till bitcoin varje vecka via Strike by Zap, rapporterade The Street och noterade att hans grundlön är 920 000 dollar.

Culkin har varit bitcoin-förespråkare. Han twittrade den 18 mars: ”Min lön är ligaliminimum. Men om jag köper bitcoin eller bättre än, betalas i BTC. Jag är en av de högst betalade spelarna. Få förstår. ”

KC Chiefs tight slutet citerades av nyhetsbyrån med att säga: ”Med tanke på min karriär – särskilt dess fysiska krav och korthet – är det mest meningsfullt att få betalt i sunda pengar som jag tror skyddar dess köpkraft över tiden. Han lade till:

Från en makro-synpunkt tror jag att vi befinner oss i början av bitcoins övergång från att vara extremt spekulativa till en legitim tillgångsklass som ses som en värdebutik.

Culkin har också lagt laserögon på sin Twitter-profil. Meme har den bakomliggande innebörden att alla som gör ögonen är laserfokuserade på att bitcoins pris stiger till $ 100.000. Politiker, kändisar och investerare har deltagit och lagt laserögon på sina profilbilder.

Ett växande antal professionella sportspelare ber om att få betalt i bitcoin efter att Carolina Panthers offensiva linjeman Russell Okung meddelade att han fick hälften av sin lön på 13 miljoner dollar i BTC. Han hade bett att få betalt i bitcoin sedan maj 2019. För att få sin lön i bitcoin använde Okung också Strike. Tidigare denna månad sa NBA-laget Sacramento Kings att det kommer att erbjuda spelare möjlighet att få betalt i bitcoin.

Tror du att Culkin gör rätt för att konvertera hela sin NFL-lön till bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, USA Today

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link