NFL-offensiv tackling Russell Okung ansågs vara den högsta betalade i ligan – Bitcoin-nyheter presenterade

NFL-offensiv tackling Russell Okung ansågs vara den högsta betalade i ligan – Bitcoin-nyheter presenterade

Bitcoin Värde
februari 19, 2021 by Bitcoinera
6
I slutet av december berättade Carolina Okthers offensiva linjeman Russell Okung allmänheten att han skulle få hälften av sin lön på 13 miljoner dollar i bitcoin. Dessutom fattade Okung beslutet vid rätt tidpunkt, eftersom National Football League (NFL) bara begränsade ligans löner till 180 miljoner dollar. Om man tittar på det från ett annat perspektiv,
hhsjdhdhhf.jpg


I slutet av december berättade Carolina Okthers offensiva linjeman Russell Okung allmänheten att han skulle få hälften av sin lön på 13 miljoner dollar i bitcoin. Dessutom fattade Okung beslutet vid rätt tidpunkt, eftersom National Football League (NFL) bara begränsade ligans löner till 180 miljoner dollar. Om man tittar på det från ett annat perspektiv, tror vissa att Okung nu är den högst tjänade NFL-spelaren idag på grund av sitt beslut att stapla satoshis.

Okungs Bitcoin-lön matchar hans hela årslön tack vare kryptovinster

Den professionella fotbollsspelaren, Russell Okung, är välkänd för sin inställning till bitcoin och långt innan han fick betalt i BTC bad han obevekligt att få sin lön i krypto. I slutet av december 2020 chockade Okung världen när han meddelade att han skulle få hälften av sin lön på 13 miljoner dollar i BTC. Eftersom bitcoin har fortsatt att klättra högre i värde vecka efter vecka sedan dess, har ett antal människor noterat att Okung hittills har tjänat mycket pengar på att välja att få betalt i BTC.

Till exempel, när BTC fick $ 44 000, steg halvan av hans kontrakt som betalas i BTC till 10,59 miljoner dollar,$ 56k + hans hälft förvandlades till mer än hela hans noterade lön. Så långt som 2020 NFL lönestatistik är oroliga har Okung gått in i topp fem position. NFL har dock nyligen beslutat att begränsa ligans löner till 180 miljoner dollar och en bollspelares kontrakt kan förändras 2021. Eftersom Carolina Panthers offensiva tackling (OT) får hälften av sin lön i BTC, många förespråkare tänk på honom som den högst betalade spelaren i NFL och inte bara före de högst betalade OT: erna.

“Du är den högst betalade spelaren i NFL”, en individ sa till Okung nyligen på Twitter. ”Helt enkelt genom att ta din lön i en annan värdenhet. Fantastisk. [It] det kommer inte dröja länge innan dina kamrater fångar på, tillade han.

NFL tillkännager nytt löntak

Intressant nog valde Okung den perfekta tiden att betala i bitcoin, som NFL informerad lag på torsdag att det kommer att finnas ett löntak den här säsongen på 180 miljoner dollar. I professionell sport är ett löntak (eller löntak) en standardriktlinje som skapar en gräns som bollklubbar kan spendera på en spelares lön. Det finns också andra regler som NFL använder som första års spelare får minst 610 000 $ per år. Sju år NFL-veterinärer tjänar en minimilön på 1 miljon dollar förra året.

Även om Okung redan ligger väldigt mycket före alla andra NFL-spelare, kan han vara år före spelet framöver. “Russell Okung är ett geni”, en annan person twittrade nyligen. “Han har tjänat så mycket pengar på bara en check”, tillade individen. Okung verkade ha visat att detta var ett bra beslut när han sa “Att få betalt i bitcoin är det första steget att välja bort den korrupta, manipulerade ekonomin vi alla bor i.”

Dessutom sa Okung på torsdagen att han fortsätter att samla bitcoin oavsett pris. “Jag får massor av frågor om min prisinträde i BTC,” Okung twittrade. “Jag staplar sats, [the] priset stiger, jag staplar lite mer, [the] priset går ner och staplas igen, sa han. “Detta är inte ekonomisk rådgivning”, insisterade Okung vidare.

Vad tycker du om Russell Okungs beslut teoretiskt att göra honom till den högst betalade NFL-spelaren i ligan? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin-lön, Bitcoin-löner, BTC, BTC-lön, Carolina Panthers, kryptotillgångar, Digital valuta, Högsta betalade spelare, NFL, NFL-lön, stötande tackling, Okung, russell okung, Löntak, Stacking Sats

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link