Newegg accepterar nu Dogecoin för betalningar via BitPay

Newegg accepterar nu Dogecoin för betalningar via BitPay

Köpa Bitcoins
april 20, 2021 by Bitcoinera
16
Online-återförsäljaren Newegg har infört stöd för Dogecoin (DOGE) -betalningar på sin plattform, vilket höjer meme-tokens pris avsevärt. Datorplocknings- och försäljningsplattform Newegg meddelade via Twitter den 20 april att man överväger att acceptera Dogecoin (DOGE) på sin plattform. Tillägget av tillgången skulle vara ett stort lyft för dess användbarhet, som till stor del har fungerat som
bic_artwork_dogecoin_buy.jpg.optimal.jpgOnline-återförsäljaren Newegg har infört stöd för Dogecoin (DOGE) -betalningar på sin plattform, vilket höjer meme-tokens pris avsevärt.

Datorplocknings- och försäljningsplattform Newegg meddelade via Twitter den 20 april att man överväger att acceptera Dogecoin (DOGE) på sin plattform. Tillägget av tillgången skulle vara ett stort lyft för dess användbarhet, som till stor del har fungerat som ett skämtmynt.

Newegg bad Twitter-communityn att retweeta om de skulle vilja stödja DOGE, och svaret har varit mycket positivt.

Dogecoin-medskapare Billy Markus talade tidigare om att återförsäljare accepterade att Dogecoin tillförde tillgångens praktiska värde:

Företaget var ett av de tidigaste som började stödja kryptovalutabetalningar. År 2014 började det acceptera Bitcoin och lade till andra tillgångar över tiden. Det 20-åriga företaget har en global närvaro, verksamt i Nordamerika, liksom i Europa, Asien, Stillahavsområdet, Latinamerika och Mellanöstern.

Snabb att dra nytta av Dogecoin, Neweggs meme-natur twittrade också ut till Elon Musk och frågade honom om han skulle köpa på plattformen. Musk har inte svarat, även om hans stöd för Dogecoin är mycket känt.

Dogecoin till månen?

Dogecoin fortsätter att öka i värde, gå mot spannmålen när andra tillgångar återspåras och hitta tidigare bottenstödnivåer. Tillgången har ökat med över 400% under de senaste sju dagarna, ansporad av en kryptisk tweet av Elon Musk.

Vissa i kryptosamhället har kritiserat beteendet hos Dogecoin-köpare och själva tillgången. Många tror att det är en bubbla som väntar på att dyka upp och att nya investerare kommer att se förluster när den kraschar. Andra tycker att det strider mot den praktiska rollen som används av kryptokurvor och är inget annat än ett hype-tåg.

Men det har inte hindrat ett ökande antal människor från att köpa tillgången, och förväntar sig till stor del att priset ska nå någon godtycklig milstolpe. Tillgångshållare har talat om hur de kommer att HODL tills tillgången når $ 1. Den sitter för närvarande på ungefär $ 0,41.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link