NBA Top Shot Daily NFT-försäljning nära $ 34 miljoner, krossande 24-timmars försäljningsrekord

NBA Top Shot Daily NFT-försäljning nära $ 34 miljoner, krossande 24-timmars försäljningsrekord

Köpa Bitcoins
februari 22, 2021 by Bitcoinera
12
NBA Top Shot-icke-fungibla tokens fortsätter att göra en enorm försäljning efter att ha blivit den största samlarobjektet på NFT-marknaden. Dapper Labs NBA Top Shot fortsätter sin uppstigning på NFT-marknaden. Förra månaden överträffade Top Shot CryptoKitties för att bli det bästsäljande digitala samlarobjektet i volym. NBA Top Shot Tops NFT-försäljning Försäljningsuppgifterna från det senaste dygnet är
bic_Goldman_Sachs.jpg.optimal.jpg


NBA Top Shot-icke-fungibla tokens fortsätter att göra en enorm försäljning efter att ha blivit den största samlarobjektet på NFT-marknaden.

Dapper Labs NBA Top Shot fortsätter sin uppstigning på NFT-marknaden. Förra månaden överträffade Top Shot CryptoKitties för att bli det bästsäljande digitala samlarobjektet i volym.

NBA Top Shot Tops NFT-försäljning

Försäljningsuppgifterna från det senaste dygnet är inget annat. Över 33,6 miljoner dollar har köpts under den senaste dagen enligt NFT-dataggregatorn Cryptoslam. Under samma period genomfördes över 141 000 transaktioner. Den stora skillnaden mellan antalet transaktioner på Top Shot och andra NFT indikerar dess dominans på NFT-marknaden.

Några milstolps individuella försäljningar uppnåddes också. Handlare och entusiast, Pranksy, köpte ett NFT Top Shot-konto för 100 000 $ för att fira Lebron James födelsedag:

NBA Top Shot nådde en ny milstolpe för den högsta försäljningen på en enda dag – 16 miljoner dollar den 20 februari. Under de senaste 30 dagarna sågs en hel försäljning på 106 miljoner dollar på alla plattformar som erbjuder det.

NBA Top Shot presenterar försäljningen av det som det kallas “ögonblick”. Varje ögonblick har en unik NFT kopplad till den, som innehåller berömda basketklipp och höjdpunkter.

Användare köper CryptoPunks för 1 miljon dollar

NFT-hysteriet sprider sig som en löpeld. Crypto-spelare och digitala samlare sparar ingen kostnad för att äga unika samlarobjekt. BiC hade tidigare rapporterat den skyhöga försäljningen som registrerats av CryptoPunks. Plattformen med försäljning av unika samlarfigurer har ökat med över 13 miljoner dollar i månadsförsäljning.

En enskild användare gick till och med så långt som att köpa CryptoPunks för mer än 1 miljon dollar. Den okända valen sprang över 557 ETH för att förvärva 34 unika samlarfigurer som heter Punks.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link