NÄSTA Kedja, nästa DeFi-kraftverk som är värd för dess likviditetsförsäljningshändelse från 24 februari – Pressmeddelande Bitcoin News

NÄSTA Kedja, nästa DeFi-kraftverk som är värd för dess likviditetsförsäljningshändelse från 24 februari – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 19, 2021 by Bitcoinera
6
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. Medan Ethereum har gett plats för en modig ny värld av decentraliserade ekonomiska applikationer som är helt tillståndlösa, tillgängliga och banbrytande på många sätt. Det har dock gjort på experimentell basis och med stora kostnader. Ethereum utgör en grund för vilka dessa decentraliserade applikationer kan byggas på men det är inte redo för
img_3011.jpg


PRESSMEDDELANDE. Medan Ethereum har gett plats för en modig ny värld av decentraliserade ekonomiska applikationer som är helt tillståndlösa, tillgängliga och banbrytande på många sätt. Det har dock gjort på experimentell basis och med stora kostnader. Ethereum utgör en grund för vilka dessa decentraliserade applikationer kan byggas på men det är inte redo för global distribution.

Enkla transaktioner i Ethereum-nätverket kan kosta mer än $ 10 och interaktion med smarta kontrakt kan till och med bli flera gånger dyrare. Även om Ethereums obestridliga framgång har gjort det möjligt att samla ett kraftfullt DeFi-samhälle och massiva volymer både i decentraliserad handel och totalt låst värde (som för närvarande ligger nära $ 40 miljarder totalt) är infrastrukturen helt enkelt inte redo för utbredd användning. När nätverket används mycket leder trängsel till att blockera rymdkonkurrens som driver upp standardavgifter för gas.

Det är här NÄSTA. Kedja kommer in. Baserat på giganter som Ethereum och Bitcoin har NEXT.chain tagit det bästa av två världar för att skapa en DeFi-redo kedja som kan utnyttjas av både företag och typiska användare för alla deras decentraliserade finansieringsbehov. Från handel utan tillstånd till decentraliserad tillgångsemission (med några få knapptryckningar) och skapande av DAO eller NFT.

Varför NEXT.chain är nästa stora sak i DeFi

Så vad skiljer NEXT.chain från sina konkurrenter? Projektet utnyttjar ett decennium lång historia av välkänd och testad teknik, bygger på Bitcoin-kärna, men utvidgar den med flera nya funktioner och egenskaper som Proof of Stake-konsensusmekanism komplett med Masternode-nätverk med över 200 valideringsvaliderare för snabbare transaktionshastigheter och sekretessaktiverade överföringar (upp till 10 000 transaktioner per sekund).

Det gör det också möjligt att dra från Bitcoin-gruvgemenskapen genom att tillhandahålla ett sammanslagningsbrytningsalternativ som kommer att stimulera både communitymedlemmar och utvecklare att använda och bygga på NEXT. Detta kommer att göras ännu tydligare med en API-integration för tredje part.

NÄSTA. Kedja är inte bara för gruvarbetare, det är för massorna. Därför kommer avgifterna alltid att vara låga och varför alias kommer att vara en stor del av NÄSTA ekosystem, vilket gör att användarna kan skicka pengar till sina kontakter snarare än till långa strängar av slumpmässiga alfanumeriska tecken. För att starta upp NEXT.chain och ge slutanvändarna en sömlös betalningsupplevelse har NEXT.chain samarbetat med PayAccept. PayAccept gör det möjligt för vem som helst att enkelt komma in i de en gång skrämmande världen av DeFi genom att fungera som en fiat-gateway som hjälper användare att förvandla sina fiatvalutor till DeFI-redo digitala tillgångar.

NEXT-token kommer att förlita sig på klassiska styrningsaspekter av blockchain-teknik för att säkerställa livslängd i nätverket och samhället genom att låta NEXT-tokeninnehavare föreslå och rösta om förbättringsförslag.

NEXT.chain tillkännager evenemang med likviditetsinsats

NEXT.chain tar en milstolpsbaserad strategi för sin utveckling och fokuserar först på utveckling och utfärdande av tillgångar, den decentraliserade handeln för nämnda tillgångar och likviditet som ger automatiserade market maker-affärer.

Enkelheten bakom tillgångsemission i NEXT.-Kedjan kommer att locka nya och befintliga företag som letar efter enkla finansiella smarta kontrakt som är flexibla men ändå säkra, vilket kräver minimala nivåer av komplexitet och risk.

Projekt kommer att kunna samla in medel genom ett användarvänligt gränssnitt, så att de kan låsa upp sin likviditet och göra sina tillgångar tillgängliga för handel. Den enkelhet som NEXT.chain-fasad utveckling medför kommer säkert att locka nya och befintliga projekt till plattformarna och enkelt ta dessa samhällen in i NEXT.chain-ekosystemet, så att det kan växa organiskt.

Klicka här för att bli vitlistad för att delta i NEXT.chain Likvidiseringsevenemang värd Safu-investeringar och bli en del av nästa våg av DeFi-adoption.

Om NEXT.Chain:

NEXT.Chain grundades 23 april 2019 och är en del av en grupp av företag med huvudkontor i Nederländerna med starkt fokus på DeFi och blockchain-teknik. Gruppen håller för närvarande på att skaffa en licens för elektroniska pengar för att upprätta en fiat-till-kryptogateway och distribuera kryptovalutabetalningar på e-handelsplattformar.

NEXT.chain-projektet är en ny blockchain-plattform som bygger på säkerhets- och enkelhetsprinciper för Bitcoin, 2.0, koncept som masternode-teknik, samtidigt som företagen får lättanvänd och implementerar webb 3.0. lösningar för DeFi.

Om Safu.investeringar

Safu.investments skapades 2020 och är en DeFi-centrerad försäljningsplattform med Uniswap automatisk notering och låsning av likviditetsleverantörsmarknader, vilket gör att DeFi-projekt enkelt kan starta och starta upp projekt med verifierbara intjänandeperioder.

Webbplats: https://nextchain.dev

Twitter: https://twitter.com/NextChainGlobal

Medium: https://next-chain.medium.com

Telegramchatt: https://t.me/nextchain

Telefonnummer: +31 85 3030600
Adress: Flight Forum 810, 5657 DV Eindhoven, Nederländerna


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link