Nas skryter om Coinbase och krypto rikedom i nytt spår med DJ Khaled

Nas skryter om Coinbase och krypto rikedom i nytt spår med DJ Khaled

Bitcoin Sverige
maj 4, 2021 by Bitcoinera
2
Den amerikanska rapparen och kryptovalutainvesteraren Nasir Jones, bättre känd under sitt skivnamn Nas, har bjudit fans att gå med i kryptovalutaindustrin i ett nyligen släppt spår. Släppt förra veckan, “Sorry Not Sorry” är ett samarbete mellan DJ Khaled, Nas, Jay-Z och James Fauntleroy, med Nas som rappar om Coinbase, USA: s största kryptobörs som publicerades
1200_aHR0cHM6Ly9zMy5jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS91cGxvYWRzLzIwMjEtMDUvYzFkZWFlNjEtNDBiNC00MDEyLWI5YWQtMTg0YTdjMWY1OWI4LmpwZw.jpgDen amerikanska rapparen och kryptovalutainvesteraren Nasir Jones, bättre känd under sitt skivnamn Nas, har bjudit fans att gå med i kryptovalutaindustrin i ett nyligen släppt spår.

Släppt förra veckan, “Sorry Not Sorry” är ett samarbete mellan DJ Khaled, Nas, Jay-Z och James Fauntleroy, med Nas som rappar om Coinbase, USA: s största kryptobörs som publicerades på Nasdaq den 14 april.

“Vinnare i livet, knulla ett myntkast / jag är myntbaserad, i grund och botten kryptokurrency Scarface / Gå med oss, det måste finnas fler av oss”, rappar Nas i den nya kollabben. Släppt på YouTube förra fredagen, den officiella musikvideon för “Sorry Not Sorry” har 7,8 miljoner visningar när detta skrivs.

Som tidigare rapporterats av Cointelegraph är Nas en tidig troende på Coinbase och investerar i företaget genom sitt riskkapitalföretag QueensBridge Venture Partners. Rapparen anslöt sig enligt uppgift till Coinbases serie B-serie på 25 miljoner dollar 2013 och köpte mellan 99 000 och 496 000 aktier till ett pris av 1,00676 dollar per aktie.

Coinbase COIN-aktier öppnade för $ 381 på Nasdaq i mitten av april, vilket markerade en stark institutionell efterfrågan, eftersom aktiens referenspris före notering var bara $ 250. Aktien avslutades på fredagen till 297 dollar, till ett börsvärde på nästan 60 miljarder dollar. Nas, som kunde ha förtjänat minst 40 miljoner dollar från sin tidiga Coinbase-investering, tog till Twitter på noteringsdagen, anger: “Lång krypto för alltid …. i sjukdom och i hälsa.”

Som tidigare rapporterats har Nas ‘QueensBridge Venture Partners investerat i många andra kryptoföretag, inklusive Bitfury Group och BlockCypher samt en kryptovänlig app-handel-app Robinhood.

Nas: s sångsamarbetare har också varit involverade i kryptobranschen. Jay-Z startade en Bitcoin-utvecklingsfond värt 500 Bitcoin (BTC) i samarbete med Twitter-vd Jack Dorsey i februari.

DJ Khaled har dock inte haft tur när det gäller kryptovalutor. Skivproducenten betalade sexsiffriga förlikningar till amerikanska tillsynsmyndigheter 2019 för att främja Centra Techs bedrägliga ursprungliga myntutbud på sociala medier.