Motley Fool gör inte längre ett blint öga, investerar 5 miljoner dollar i Bitcoin

Motley Fool gör inte längre ett blint öga, investerar 5 miljoner dollar i Bitcoin

Köpa Bitcoins
februari 18, 2021 by Bitcoinera
12
Det privata finansiella och investeringsrådgivande företaget The Motley Fool har meddelat att det kommer att köpa $ 5 miljoner dollar bitcoin (BTC) som en del av sin 10x-kampanj. Företaget tillkännagav tidigare en ny tjänst som heter “Motley Fool Discovery 10x.” Tjänsten syftar till att välja lager med potential att ge 10x avkastning. Det antydde också
BIC_btc_best_investment.jpg.optimal.jpg


Det privata finansiella och investeringsrådgivande företaget The Motley Fool har meddelat att det kommer att köpa $ 5 miljoner dollar bitcoin (BTC) som en del av sin 10x-kampanj.

Företaget tillkännagav tidigare en ny tjänst som heter “Motley Fool Discovery 10x.” Tjänsten syftar till att välja lager med potential att ge 10x avkastning. Det antydde också möjligheten att lägga till kryptovaluta i sin portfölj.

Finansrådgivningen har nu bekräftat att den kommer att investera 5 miljoner dollar i bitcoin. Det sägs att det kommer att lägga den främsta digitala tillgången till sin portfölj innan de köper och lägger till 5 miljoner dollar i balansräkningen. Det rekommenderade också sina medlemmar att göra detsamma.

Tillsammans med bitcoin tror The Motley Fool att 39 andra aktier kan ge en avkastning på tio gånger på sin investering under de kommande tio till femton åren.

Företaget citerade skäl för sin separata investering i bitcoin. Det tror att bitcoin är en bättre långvarig butik med värde än guld. En annan anmärkningsvärd anledning är bitcoins uppfattning som en säkring mot inflation.

Om priset stabiliseras i framtiden kan den digitala tillgången bli ett populärt bytesmedel.

Mega Corps satsar också stort på Bitcoin

Institutionell antagande av bitcoin ökar. Och företagsintelligensföretaget MicroStrategy och dess grundare Michael Saylor har spelat en viktig roll i detta resultat.

Saylor anser att företag som har kontantreserver är “okloka”. Hans företag har sedan dess antagit bitcoin som en reservresurs, och han rekryterar ganska religiöst andra toppföretag för att göra detsamma. Hans “Bitcoin för företag” -evenemang är ett utmärkt exempel på detta.

Den 16 februari meddelade MicroStrategy att de skulle köpa ytterligare bitcoins från intäkterna från ett annat privat erbjudande. Tesla deltog också i åtgärden. Elbilsföretaget meddelade genom en SEC-arkivering att det hade köpt 1,5 miljarder dollar i bitcoin.

Med bitcoin som bryter nya toppar och Federal Reserve bryter ut mer pappersvaluta än någonsin, kommer bitcoinevangelister sannolikt att le från öra till öra.

Fler företag köper nu bitcoin direkt eller genom digitala kapitalförvaltningsföretag som Grayscale. Gråskala står enligt uppgift för majoriteten av institutionella investerares bitcoininnehav. Dess Bitcoin Trust är för närvarande det största i världen. Det tillförde cirka 150% mer BTC till sin stash jämfört med den totala BTC som bryts i januari.

BeInCrypto nådde ut The Motley Fool för ytterligare kommentarer men fick inget ord vid pressen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link