Mogo lägger till 146 ETH i företagets balansräkning, planerar att omsätta 5% av sin portfölj i kryptotillgångar – Finance Bitcoin News

Mogo lägger till 146 ETH i företagets balansräkning, planerar att omsätta 5% av sin portfölj i kryptotillgångar – Finance Bitcoin News

Bitcoin Värde
maj 5, 2021 by Bitcoinera
5
På tisdag avslöjade det Nasdaq-noterade kanadensiska företaget Mogo att företaget har köpt 146 eter till ett genomsnittligt pris på 2 780 dollar. Flytten följer företagets företagsinvesteringar i bitcoin, samt erbjuder bitcoinbelöningar för företagets inteckning och kortklienter. Företaget planerar att behålla 5% av sina balansräkningstillgångar i digitala valutor. Efter att ha lagt till Bitcoin i balansräkningen
ethermogo.jpg


På tisdag avslöjade det Nasdaq-noterade kanadensiska företaget Mogo att företaget har köpt 146 eter till ett genomsnittligt pris på 2 780 dollar. Flytten följer företagets företagsinvesteringar i bitcoin, samt erbjuder bitcoinbelöningar för företagets inteckning och kortklienter. Företaget planerar att behålla 5% av sina balansräkningstillgångar i digitala valutor.

Efter att ha lagt till Bitcoin i balansräkningen staplar Mogo Ether

Den Vancouver-baserade Mogo (Nasdaq: MOGO), ett fintech-företag som tillhandahåller olika finansiella tjänster, har meddelat företagsinköpet av ethereum (ETH). Ethereum-investeringen följer företagets första bitcoin-köp tillbaka i december 2020.

Mogo har varit intresserad av blockchain- och kryptolösningar i några år nu. I slutet av mars erbjöds Mogo-hypotekskunder bitcoinbelöningar om de fick en inteckning genom företaget eller refinansierade en befintlig fastighet.

Den 3 maj förklarade Mogo att det erhöll 146 ETH för cirka 2780 dollar per enhet. Både bitcoin och de senaste ETH-investeringarna är en del av företagets planer på att öka företagets balansräkning med fintech- och blockchain-investeringar.

5% av Mogos portfölj värderas i kryptotillgångar

Förra veckan sålde Mogo företagets investering i Vena Solutions för 4,7 miljoner dollar och såg en avkastning på 116%. Företaget tjänade anständiga pengar på de 18 BTC det köpte tillbaka också i december, eftersom Mogo betalade ett genomsnittspris på $ 33,083 per enhet.

“Mogo planerar att investera upp till 5% av sitt kontant- och investeringsportföljvärde i kryptovalutor”, sa företaget på tisdag.

“Denna initiala investering i Ether kompletterar våra tidigare investeringar i Bitcoin och återspeglar vår tro på den långsiktiga potentialen för blockchain-teknik och dess position som en kärnkomponent i nästa generations finansiella teknikplattform”, Greg Feller, VD och CFO i Mogo detaljerad under tillkännagivandet.

Mogo är ett av många företag som representeras på webbplatsen bitcointreasuries.org och den tillagda ETH är inte representerad på den webbportalen, eftersom webbplatsen endast fokuserar på bitcoinbaserade statskassor. Ett företag som har eter i balansräkningen är den Kina-baserade smarttelefon- och internetapptillverkaren Meitu. Mark Cuban’s Dallas Mavs ‘onlinebutik innehåller uppenbarligen dogecoin (DOGE).

När det gäller siffrorna på bitcointreasuries.org har hela partiet av företag och hedgefonder BTC-värde över 77 miljarder dollar, mer än 1,4 miljoner bitcoins och cirka 6,78% av hela BTC-utbudet.

Vad tycker du om Mogos investering i ethereum? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Balansräkning, Bitcoin, Bitcoin (BTC), kryptotillgångar, kryptovalutor, Digital Asset treasury, ETH, eter, Ethereum, Ethereum (ETH), Mogo, Nasdaq-börsnoterat företag, börsnoterat, Treasury

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link