Mike Novogratz varnar för en Crypto Market ‘Washout’

Mike Novogratz varnar för en Crypto Market ‘Washout’

Köpa Bitcoins
april 17, 2021 by Bitcoinera
12
I ett virtuellt evenemang med MarketWatch, Mike Novogratz, VD för Galaxy Investment Partners fokuserade på kryptoinvesteringar “Jag har sett många konstiga mynt som dogecoin och till och med XRP har enorma detaljhandelsspikar, vilket innebär att det är mycket frenesi just nu.” Han tillade: “Det slutar aldrig bra, och så kommer vi förmodligen att ha en
novogratz.png


I ett virtuellt evenemang med MarketWatch, Mike Novogratz, VD för Galaxy Investment Partners fokuserade på kryptoinvesteringar “Jag har sett många konstiga mynt som dogecoin och till och med XRP har enorma detaljhandelsspikar, vilket innebär att det är mycket frenesi just nu.”

Han tillade: “Det slutar aldrig bra, och så kommer vi förmodligen att ha en tvätt vid en tidpunkt.”

Novogratz sa också: “Under nästa vecka kan vi verkligen ha lite volatilitet på grund av spänningen kring Coinbase.” Bitcoin har fallit ganska kraftigt sedan Coinbases debut till under 62 959 dollar på torsdag.

Samtidigt visar Pankaj Balani, VD för Delta Exchange, att hans kortsiktiga utsikter efter COIN-noteringen är mycket mer glas halvfullt än Novogratz åsikt.

“Coinbase öppnade strax under 100BN-värderingsmärket men det lyckades inte upprätthålla de initiala vinsterna och stängde cirka 15% lägre än det öppna priset”, sa Balani. ”Det har funnits en del oro kring värderingen av företaget, med tanke på volatiliteten i dess resultat, men det tar inte bort det faktum att det har den största marknadsandelen bland reglerade centralbörser i USA och dess verksamhet är nära till ett monopol, vid denna tidpunkt, ”tillade VD för kryptobörsen.

Både Novogratz och Balani är överens om att “i slutet av maj är det 40% chans att Bitcoin-priser kan tappa $ 70 000 per enhet.” Trots Novogratz förvarningsord om de kortsiktiga utsikterna är han fortfarande mycket hausse på bitcoin och säger att Coinbases börsintroduktion är ”monumental” för industrin.

De tidigare Princeton-alumnerna förutspår att bitcoin kan slå $ 100.000 i slutet av året och till och med vara värt $ 500.000 om tre år.

En långvarig anhängare av Bitcoin och andra digitala tillgångar som Ethereum (ETH), Novogratz har lämnat in en ansökan till US Securities and Exchange Commission (SEC) för att lista en bitcoin-börshandlad fond.

Läs om: Sydkoreanska städer beslagtar kryptor från skatteflyktare

Source link