Microstrategy köper $ 1 miljard mer Bitcoin – Företaget har nu över 90 000 BTC – Bitcoin News

Microstrategy köper $ 1 miljard mer Bitcoin – Företaget har nu över 90 000 BTC – Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 24, 2021 by Bitcoinera
8
Microstrategy har köpt ytterligare $ 1.026 miljarder dollar i bitcoin, vilket har ökat det totala antalet bitcoins som det har ackumulerats till cirka 90 531. Dess VD förklarade att hans företag fortfarande är fokuserat på sina två företagsstrategier för att växa sin affärsanalysprogramvaruverksamhet och “förvärva och hålla bitcoin.” Mer än 2 miljarder dollar i Bitcoin
microstrategy-1b.jpg


Microstrategy har köpt ytterligare $ 1.026 miljarder dollar i bitcoin, vilket har ökat det totala antalet bitcoins som det har ackumulerats till cirka 90 531. Dess VD förklarade att hans företag fortfarande är fokuserat på sina två företagsstrategier för att växa sin affärsanalysprogramvaruverksamhet och “förvärva och hålla bitcoin.”

Mer än 2 miljarder dollar i Bitcoin nu i Microstrategys finansreserver

Microstrategy Inc. tillkännagav onsdagen att “det hade köpt ytterligare cirka 19 452 bitcoins för cirka 1,026 miljarder dollar kontant till ett genomsnittspris på cirka 52 765 dollar per bitcoin inklusive avgifter och kostnader.” Meddelandet fortsätter:

Från och med den 24 februari 2021 innehar företaget ett sammanlagt belopp på cirka 90 531 bitcoins, som förvärvades till ett sammanlagt inköpspris på cirka 2,171 miljarder dollar och en genomsnittlig inköpspris på cirka 23 985 dollar per bitcoin inklusive avgifter och kostnader.

Företaget använde intäkterna från sitt 1,05 miljarder dollar konvertibla sedel erbjudande som det slutförde förra veckan för att köpa ytterligare bitcoins.

Pro-bitcoin-vd Michael Saylor förklarade att hans företag “förblir fokuserat på våra två företagsstrategier för att växa vår affärsanalysprogramvara och förvärva och hålla bitcoin.”

Mängden bitcoin som företaget innehar bekräftar sin ”tro att bitcoin, som världens mest allmänt antagna kryptovaluta, kan fungera som en pålitlig värdebutik,” förklarade Microstrategy.

Vad tycker du om alla bitcoins Microstrategy har köpt? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link