Michael Saylor tror att 1 miljard människor kommer att ha investerat i BTC år 2026

Michael Saylor tror att 1 miljard människor kommer att ha investerat i BTC år 2026

Köpa Bitcoins
februari 23, 2021 by Bitcoinera
5
I en intervju den 23 februari gav MicroStrategys VD Michael Saylor en djärv förutsägelse om Bitcoins (BTC) antagande de närmaste åren. VD berättade CNBC: s Squawk Box segmentera att BTC skulle vara den valda besparingsmetoden för cirka en miljard människor på en mobil enhet inom fem år. Han tillade att bitcoin inte egentligen är för
bic_microstrategy_btc_bitcoin.jpg.optimal.jpgI en intervju den 23 februari gav MicroStrategys VD Michael Saylor en djärv förutsägelse om Bitcoins (BTC) antagande de närmaste åren.

VD berättade CNBC: s Squawk Box segmentera att BTC skulle vara den valda besparingsmetoden för cirka en miljard människor på en mobil enhet inom fem år.

Han tillade att bitcoin inte egentligen är för att spendera, men mer av ett sparverktyg där människor kan lagra värde som liknar ett sparkonto.

“Vi kommer att se en dag då 7-8 miljarder människor har en bar av digitalt guld på sin telefon, och de använder det för att lagra sina livssparande med det,” Saylor förutsagt.

MicroStrategys VD: s kommentarer kom när priset på BTC sjönk med mer än 10% tisdagen den 23 februari som en del av en marknadsomfattande försäljning som torkade 300 miljarder dollar från kryptomarknaden. Det digitala myntet mötte mer oro efter att USA: s finansminister Janet Yellen beskrev det som ineffektivt för transaktioner.

Saylors djärva samtal som förutsäger ett bredare Bitcoin-användningsfall i människors ekonomiska liv är troligtvis hausseartat för det digitala myntet, som snabbt kryper in i mainstream. Trots den senaste retracement är BTC fortfarande en av de bäst presterande tillgångarna 2021. Den digitala tillgången har ackumulerat vinster på cirka 60% sedan årets början.

Microstrategy fortsätter sin offentliga BTC-förespråkande

Saylor’s business intelligence-företag är en stor företags-BTC-stödare och har köpt mer än 70 000 mynt sedan augusti 2020.

Det börsnoterade företaget är redo att skaffa ytterligare $ 1,05 miljarder dollar i bitcoin. Enligt en ny anteckning sluter MicroStrategy upp ett erbjudande av konvertibla sedlar som en strategi för att maximera sina Bitcoin-innehav.

Kvalificerade institutionella investerare fick köpa dessa osäkra sedlar från MicroStrategy, med försäljningsintäkterna för att köpa BTC.

Michael Saylor fortsatte att berömma Bitcoin i sin CNBC-intervju, där han hyllade kungens krypto som “det dominerande digitala monetära nätverket.” Han fortsatte med att lyfta fram Bitcoins snabba 12-åriga resa för att etablera sig som en biljon dollar tillgång som lämnar stora tekniska giganter som Amazon och Google i dammet.

Bitcoin kan absorbera guldmarknadsvärde

Bitcoin tjänar långsamt titeln ”digitalt guld” eftersom fler investerare börjar känna igen sin förmåga att tjäna som en värdebutik på grund av dess begränsade totala utbud.

Enligt Saylor kommer BTC att absorbera hela 10 biljoner dollar marknadsvärde i framtiden. Han tillade att Bitcoins marknadsvärde skulle nå 100 biljoner dollar en dag, en djärv förutsägelse om en 100 gånger ökning. MicroStrategys VD förklarade att volatiliteten skulle minska dramatiskt när BTC-börsvärdet nådde 10 biljoner USD.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link