Mastercard lanserar Crypto Rewards-kreditkort med Bitcoin-belöningar i realtid – Nyheter Bitcoin News

Mastercard lanserar Crypto Rewards-kreditkort med Bitcoin-belöningar i realtid – Nyheter Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 27, 2021 by Bitcoinera
4
Mastercard lanserar ett nytt kreditkortsbelöningskreditkort med realtidsbelöningar i samarbete med kryptobörsen Gemini. Kortinnehavare tjänar upp till 3% tillbaka i realtid i bitcoin eller ett antal kryptovalutor som stöds. Betalningsjätten Mastercard lanserar ett nytt kryptobelöningskort i sommar i samarbete med kryptovalutautbytet Gemini, meddelade de två företagen på tisdag. Mastercard kommer att vara det exklusiva kortnätverket med
mastercard-1.jpg


Mastercard lanserar ett nytt kreditkortsbelöningskreditkort med realtidsbelöningar i samarbete med kryptobörsen Gemini. Kortinnehavare tjänar upp till 3% tillbaka i realtid i bitcoin eller ett antal kryptovalutor som stöds.

  • Betalningsjätten Mastercard lanserar ett nytt kryptobelöningskort i sommar i samarbete med kryptovalutautbytet Gemini, meddelade de två företagen på tisdag. Mastercard kommer att vara det exklusiva kortnätverket med Webbank som bank som utfärdar kortet.
  • Innehavare av det nya kreditkortet tjänar upp till 3% tillbaka på kvalificerade köp i bitcoin eller någon av de mer än 30 kryptovalutorna som stöds av börsen. Belöningar för kryptovaluta kommer automatiskt att sättas in på kortinnehavarnas konton vid börsen. Det finns inte heller någon årlig avgift för kortet.
  • Projektet introducerades tidigt i år och hittills står mer än 140 000 personer på väntelistan. När de startas får de som står på väntelistan första åtkomst för att ansöka om kortet.
  • Det nya kreditkortet erbjuder “kryptobelöningar i realtid tillgängliga i alla 50 amerikanska stater och kommer att accepteras var Mastercard accepteras”, tillkännagivandet. Det betonar vidare att till skillnad från de flesta kort, som betalar ut belöningar varje månad, kommer innehavare av detta kreditkort “att få sina kryptobelöningar när transaktionen sker för de flesta av deras inköp.”
  • Mastercard har arbetat med flera kryptoprojekt. Företaget samarbetade med Wirex och Bitpay förra året och gick sedan ihop med kryptobörsen LVL i år. Betalningsjätten meddelade i februari att de kommer att börja stödja kryptovalutor direkt i sitt nätverk.

Vad tycker du om detta nya Mastercard-kreditkort? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link