Market Roundup: BTC stannar inte när som helst, BNB Moons

Market Roundup: BTC stannar inte när som helst, BNB Moons

Köpa Bitcoins
februari 19, 2021 by Bitcoinera
16
I slutet av veckan kommer fler höga toppar som bitcoin (BTC), ethereum (ETH), och flera huvudämnen såg alla vinster efter en vecka som började baisseartat, men blev hausse extremt snabbt. Fredagen den 19 februari nådde bitcoin ytterligare en heltidshöjd: 55 843 dollar. För den femte dagen i rad den här veckan bröt världens mest populära
BIC_crypto_profit_trading-1.jpg.optimal.jpg


I slutet av veckan kommer fler höga toppar som bitcoin (BTC), ethereum (ETH), och flera huvudämnen såg alla vinster efter en vecka som började baisseartat, men blev hausse extremt snabbt.

Fredagen den 19 februari nådde bitcoin ytterligare en heltidshöjd: 55 843 dollar. För den femte dagen i rad den här veckan bröt världens mest populära kryptokurrency inte bara ytterligare en rekordhög rekord utan bröt också en biljonnivå på 1 biljon dollar, något som man aldrig sett tidigare.

Bitcoin har visat relativ styrka hela veckan och det var oundvikligt efter torsdagens (18 februari) marknadsundersökning att en rekordhög nivå var i spel igen.

Binance Coin Still Mooning

Veckans samtal måste vara den meteoriska ökningen av Binance Coin (BNB). Binance exchange-token har sett en otrolig prisökning på 170%.

Källa: Tradingview

Binance Coin ökar nu 800% redan 2021. Dessutom har projektet nu gått över Tether (USDT), Polkadot (DOT), Cardano (ADA) och Ripple (XRP) för tredje plats, med ett marknadsvärde på knappt 50 miljarder dollar.

Källa: CoinGecko

Topp 100 största vinster

Det är ingen överraskning att den största vinsten i topp 100 är Binance Coin. På fredagen den 19 februari samlade BNB 60%, ännu större än onsdagens och torsdagens prisuppgångar.

Andra växlingstoken tog också listan, inklusive Huobi Token (HT) och OKEx OKB-token. PancakeSwap (CAKE) ökade också med ytterligare 37% efter rallyet från föregående dag.

Källa: CoinGecko

Inte bara klättrade CAKE 37%, men Decentralized Exchange (DEX) såg också den dagliga volymen överträffa rivalen Uniswap. De senaste Ethereum-gasavgifterna har dämpat Ethereum-baserade DEX när Binance Smart Chain (BSC) DEX PancakeSwap blir populär för lägre avgifter.

Tillsammans med de senaste nyheterna att Binance inte behandlade eterotransaktioner på grund av så kallad trängsel i Ethereum-nätverket hade CAKE slutfört nästan 2 miljarder dollar i daglig volym jämfört med Uniswaps 1,17 miljarder dollar.

Källa: CoinGecko

ETH äntligen knacka på $ 2000?

ETH har varit en eftersläpare denna vecka. Den näst största krypton har ännu inte lyckats bryta 2 000 dollar. Det fortsätter dock att öka på motståndsnivån. På fredagen den 19 februari nådde Ethereum $ 1 972 och ser ut att eventuellt bryta 2000 dollar under helgen om Bitcoin beter sig.

Alla ögon kommer att vara riktade mot ETH under de närmaste dagarna för att se om den kan dra av sig en rally som liknar andra stora mössor som Binance Coin.

Källa: TradingView

De närmaste dagarna kommer att visa sig vara avgörande för BTC och ETH eftersom båda vill etablera nya toppar på marknaden. Altcoins ser stora vinster och kommer sannolikt att fortsätta om BTC och ETH stagnerar de närmaste dagarna.

Sammantaget verkar det vara en spännande tid för kryptovalutainvesterare. Men är det säkert att säga att alt-säsongen äntligen är här?

Inlägget Market Roundup: BTC Stoppar inte när som helst, BNB Moons dök upp först på BeInCrypto.

Source link