Market Roundup: BTC ställer in nya ATH, BNB-återhämtningar, NFT

Market Roundup: BTC ställer in nya ATH, BNB-återhämtningar, NFT

Köpa Bitcoins
februari 21, 2021 by Bitcoinera
10
Bitcoin (BTC) leder marknaden igen efter att ha satt en ny rekordhög nivå. Binance Coin och andra hittade ny styrka efter en kort avkylning igår. De äldsta leder det nyaste Vid presstiden ligger Bitcoin (BTC) över $ 58 000 för första gången i toppkryptovalutans decennielånga historia. Tävlingen till den nya rekordhöga tiden stärker en vecka
BIC_tokenization_art.jpg.optimal.jpg


Bitcoin (BTC) leder marknaden igen efter att ha satt en ny rekordhög nivå. Binance Coin och andra hittade ny styrka efter en kort avkylning igår.

De äldsta leder det nyaste

Vid presstiden ligger Bitcoin (BTC) över $ 58 000 för första gången i toppkryptovalutans decennielånga historia.

Tävlingen till den nya rekordhöga tiden stärker en vecka med imponerande prestanda från BTC. Myntet har sett över 30% vinster sedan måndagen.

Som det nu är allmänt accepterat på marknaden är tjurarna ordentligt kontrollerade, varvid nästa betydande nivå för BTC är $ 60 000.

Faktum är att förra veckans toppresultat också upplever “pull-up” -effekten av den bästa kryptovalutan. Efter att ha lagt sig ner igår är Binance Coin (BNB) tillbaka över $ 300 vid presstid, efter att ha sjunkit till de låga $ 250s.

Dessutom är det nyligen berömda alternativet till Ethereum-baserade Uniswap, PancakeSwap (CAKE), på väg tillbaka till $ 20-nivåerna.

Faktum är att den starka utvecklingen kommer som det totala värdet av kryptovalutamarknaden (mätt med det globala marknadsvärdet), ligger på knappt 1,8 biljoner dollar vid presstiden.

Crypto-tjurar är övertygade om att nivån på 2 biljoner dollar någon gång nästa vecka kommer att överträffas.

Portföljer förändras mot marknadsresultat

Följaktligen balanserar både handlare och investerare sina portföljer för att återspegla den högpresterande altcoin-marknaden. Som rapporterats tidigare förlorade Tether (USDT) tre platser när det gäller marknadsvärderingarna eftersom investerare valde BNB, Polkadot (DOT) och Cardano (ADA) istället för stabilitet.

Detta trots att Tether uppmätt rekordmängder av stablecoin under de senaste månaderna.

Dessutom, även om marknaden är optimistisk, finns det anledning att tro att euforistadiet ännu inte har startat eftersom handlare väljer att köpa kryptovalutor direkt istället för att använda hävstång.

Detta antyder att de planerar att “hodl” på lång sikt.

Konstverk, domstolsärenden och ETF: er

I andra nyheter släppte YouTube-stjärnan Logan Paul sina egna icke-fungibla tokens (NFT) i helgen. På bara en dag samlade stjärnan över 3,5 miljoner dollar i en auktion på NFT-marknaden Bondly.

När Ripple Labs förbereder sig för sin första utfrågning imorgon avslöjades det att den tidigare chefen för amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC) Mary Jo White kommer att företräda företaget och dess chefer i ärendet.

I en intervju med Fortune Magazine kallade den tidigare chefen SEC: s beslut att väcka anklagelser mot det decentraliserade betalningshanteringsföretaget “död fel”.

I Kanada förväntar sig analytiker att flera nyligen lanserade BTC-ETF: er skulle locka till ännu fler investeringar än vad de gjorde på bara två dagar.

Så på det hela taget ser marknaden på en ljus vecka framöver.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link