Market Roundup: Bitcoin Drifting Lower, Cardano på ATHs

Market Roundup: Bitcoin Drifting Lower, Cardano på ATHs

Köpa Bitcoins
februari 27, 2021 by Bitcoinera
11
På lördag flöt kryptomarknaden på plats och drev ned 0,26% i börsvärde vid presstiden. Bitcoin och Ethereum sjönk något mer än så. Cardano stiger fortfarande och tillbringade dagen vilande efter en ATH på morgonen. Bitcoin driver Det mest kända myntet förändrades ganska lite under dagen. En nyhet kan dock föreslå en förändring. Analysföretaget Glassnode rapporterar
bic_bitcoin_man_jump.jpg.optimal.jpg


På lördag flöt kryptomarknaden på plats och drev ned 0,26% i börsvärde vid presstiden. Bitcoin och Ethereum sjönk något mer än så. Cardano stiger fortfarande och tillbringade dagen vilande efter en ATH på morgonen.

Bitcoin driver

Det mest kända myntet förändrades ganska lite under dagen. En nyhet kan dock föreslå en förändring. Analysföretaget Glassnode rapporterar att gruvföretag för första gången sedan december sparar mer Bitcoin än att sälja det. Marknaden har dock inte smält denna information ännu, verkar det.

Ethereum

Det andra rankade myntet drev också i sidled under lördag med priset som svävade runt $ 1500-märket. Nyheter om institutionella investerares intressen har ännu inte filtrerat igenom. Marknadsvolymen under det senaste dygnet har dock minskat med över 38%.

Cardano i # 3

Cardano’s bull run fortsatte uppåt idag, eftersom ADA tog ATHs i både pris och marknadsvärde. Myntet nådde en topp på lördag på 1,48 dollar. Börsvärdet ökade med över 14% till över 43 miljarder dollar och handelsvolymen steg med 61% under det senaste dygnet.

Cardanos position 3 efter marknadsvärde kommer som slutet på en månadslång kamp om fjärde platsen mellan ADA och DOT, där XRP, BNB och USDT också verkar som vilket mynt som var på tredje plats så småningom sjönk. Med Cardano-körningen på plats och en större plattformsuppgradering som inträffar den 1 mars finns det dock ingen indikation på en förändring av ADAs förmögenheter ännu. Åtminstone så länge uppgraderingen går smidigt.

DeFi-nately DeFi

När kampen om fjärde platsen fortsätter har Binance Coin (BNB) fortfarande en ledning över Polkadot (DOT) när det gäller marknadsvärde, men DeFi-projektet visar starkare myntprestanda just nu. Precis som Cardano ser Polkadot och Stellar (XLM) tvåsiffriga pristillväxt på en annars bristfällig helgdag.

Den främsta anledningen till att dessa plattformar ökar är sannolikt kostnaden för GAS på Ethereum. Höga transaktionskostnader på Ethereum ökade medvetandet om dessa plattformar i första hand. Lägre avgifter på dessa plattformar väcker alltmer användarnas uppmärksamhet, och därmed också handlarnas uppmärksamhet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link