Mark Cuban erbjuder stöd för Fantom (FTM) i Podcast With CZ

Mark Cuban erbjuder stöd för Fantom (FTM) i Podcast With CZ

Köpa Bitcoins
februari 27, 2021 by Bitcoinera
82
Miljardinvestören Mark Cuban har godkänt Fantoms ekosystem i sina senaste kommentarer om kryptovalutamarknaden. Kubanska är den nya musken Mark Cuban, känd för sin roll som miljardärinvesterare i den amerikanska tv-serien Shark Tank, avslöjade en serie DeFi-tokens som han hade investerat i, inklusive Fantom (FTM). Kuban frågades av värden för eldchatten om decentraliserad finansiering (DeFi) vilka
BIC_binance_ceo_btc_shilling.jpg.optimal.jpgMiljardinvestören Mark Cuban har godkänt Fantoms ekosystem i sina senaste kommentarer om kryptovalutamarknaden.

Kubanska är den nya musken

Mark Cuban, känd för sin roll som miljardärinvesterare i den amerikanska tv-serien Shark Tank, avslöjade en serie DeFi-tokens som han hade investerat i, inklusive Fantom (FTM).

Kuban frågades av värden för eldchatten om decentraliserad finansiering (DeFi) vilka projekt han nyligen investerade i. Han svarade med flera plattformar, inklusive FTM, Injective Protocol (INJ) och Polygon (MATIC).

Dessutom erkände miljardären också sina investeringar i Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH). Medan han var öppen om dessa investeringar, säkrade han sina ord genom att uttrycka sin reticens för att orsaka “hype”.

Faktum är att för några veckor sedan gjorde kuban vågor på kryptovalutamarknaden efter att han i en Reddit ask-me-anything (AMA) avslöjade att han höll Aave (AAVE). DeFi-utlåningsplattformen fortsatte sedan att nå en ny rekordhög nivå.

“Ethereum Killer”

Fantom-teamet beskriver projektet som ett ”mycket skalbart” alternativ till Ethereum (ETH).

På samma sätt som kryptovalutaplattform nummer två ger det ett utvecklingsutrymme där programmerare kan bygga decentraliserade applikationer (dApps).

Dessa inkluderar allt DeFi, från utlåningspooler till decentraliserade börser (DEX).

FTM föreslår att erbjuda lägre avgifter än sin Ethereum-konkurrent, vilket kommer vid en tidpunkt då priset på GAS gör DEX-enheter som Uniswap (UNI) mycket dyra att använda.

Därför beskriver kryptovalutamiljön FTM som en ”Ethereum-mördare”.

Framtidens fantom

Faktum är att ett antal alternativa plattformar positionerar sig som hemmet för DEX. För två veckor sedan gjorde nyligen populariserade DEX PancakeSwap (CAKE) övergången till Binance Smart Chain (BSC) i ett försök att sänka avgifterna.

BSC gjorde rubriker tidigare i år efter att det avslöjade att transaktioner på plattformen var upp till fyrtiofem gånger billigare än på Ethereum.

Dessutom växer Solana-nätverket (SOL) också som ett DEX-nav. Bara igår tillkännagav den spirande DeFi-plattformen Parsiq (PRQ) sin integration med den FTX-stödda plattformen.

Följaktligen verkar det som om DEX-plattformar ökar. Med särskilt kubanska stöd för Fantom kan det lätt ha en roll i DEX-världens framtid.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link