Man erbjuder att köpa 111 Tesla Model 3s om Elon Musks företag accepterar Bitcoin Cash för betalningar – Aktuella Bitcoin News

Man erbjuder att köpa 111 Tesla Model 3s om Elon Musks företag accepterar Bitcoin Cash för betalningar – Aktuella Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 22, 2021 by Bitcoinera
2
Den 20 april talar en video som kommer från Youtube-kanalen “1stmil.com” Bitcoin Cash-communityn. Kanalens värd som sitter på en Tesla-återförsäljarparkering förklarar i sin senaste video att om Elon Musk får Tesla att acceptera bitcoin-kontanter direkt för bilar, planerar han att åta sig att köpa 111 Tesla Model 3s. 111 Tesla Model 3s ska köpas om
111teslas.jpg


Den 20 april talar en video som kommer från Youtube-kanalen “1stmil.com” Bitcoin Cash-communityn. Kanalens värd som sitter på en Tesla-återförsäljarparkering förklarar i sin senaste video att om Elon Musk får Tesla att acceptera bitcoin-kontanter direkt för bilar, planerar han att åta sig att köpa 111 Tesla Model 3s.

111 Tesla Model 3s ska köpas om Elon Musk får Tesla att acceptera Bitcoin Cash

För inte så länge sedan meddelade elbilstillverkaren Tesla att de accepterade bitcoin (BTC) för betalningar och nämnde också att mynten inte skulle säljas för fiat. Nyligen hävdar värden för Youtube-kanalen 1stmil.com att han kommer att köpa 111 Tesla Model 3-bilar.

Men värden för den pedagogiska Youtube-kanalen som lär ”människor lär sig att tjäna sina första miljoner dollar” vill att Elon Musk ska acceptera bitcoin-kontanter (BCH) i utbyte mot erbjudandet. 1stmil.coms värd är ett Tesla-fan och modellen kan ses i en mängd av hans tidigare videor.

Man erbjuder att köpa 111 Tesla Model 3s om Elon Musks företag accepterar Bitcoin Cash för betalningar
Värd för den pedagogiska Youtube-kanalen 1stmil.com säger att han har åtagit sig att köpa 111 Tesla-bilar om Elon Musk fick Tesla att acceptera bitcoin kontantbetalningar. Värden har publicerat videor i tre år nu på Youtube och hans “hobby är att utbilda andra om ekonomisk frihet.” Kostnaden för att köpa 111- 2021 Tesla Model 3s vid bas MSRP på cirka 38 500 dollar per bil skulle kosta över 4,2 miljoner dollar.

Han är också på en Tesla-återförsäljarparkering och visar en plånbok på sin smartphone laddad med BCH som kan köpa upp till tre Tesla Model 3-bilar.

“Som ni kan se är jag tillbaka på Tesla igen”, sa 1mil.com-värd. ”De vet inte att jag är här och jag vill göra detta till en överraskning för alla Tesla-människor också, särskilt för Elon Musk. Som en speciell fest på 10x in [bitcoin cash], jag och en vän till mig, som är en stor promotor för bitcoin-kontanter, kom med bra idéer om hur man får Elon Musk att acceptera bitcoin-kontanter för betalningar. ”

‘Många innehavare av Bitcoin Cash har mycket pengar och vill spendera dem’

1stmil.com-värden förklarade också hur Tesla accepterar bitcoin (BTC) för betalningar och företaget överför inte medlen till fiat.

“Det är mitt förslag”, konstaterar Youtuber. ”Inte bara jag, utan många andra bitcoin-kontanthållare har mycket pengar … vi vill spendera dem. Låt mig bara göra ett åtagande, Elon … Om du ska acceptera bitcoin kontant som betalning, min telefon till din telefon eller till Teslas telefon … Då förbinder jag mig officiellt att köpa 111 Tesla Model 3s. Ja, du hörde mig rätt, 111 Tesla Model 3s. ”

Videovärd säger vidare att han hoppas att Elon Musk kan tweeta till sina Twitter-anhängare att Tesla kommer att acceptera bitcoin-kontanter (BCH) för betalningar. Youtube-videon var extremt populär på Reddit forum r / btc med över 500 röster och ett antal BCH-förespråkare som diskuterade videon.

“Jag bor i samma stad som den här killen”, skrev en Redditor. ”Har redan lämnat honom en kommentar om videon om han vill samarbeta om lokal BCH-adoption. Glad att veta att det finns andra BCH-kikar i närheten, ”tillade han. Efter videon publicerade värden på 1stmil.com ytterligare två Youtube-videor om samma ämne.

Vad tycker du om förslaget att köpa 111 Tesla Model 3s om Elon Musk får Tesla att acceptera bitcoinbetalningar? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

111 Tesla Model 3s, 111 Teslas, 1stmil.com, BCH, BCH Acceptance, BCH Adoption, bitcoin cash, Elon Musk, r / btc, Tesla, Tesla Cars, Tesla Model 3s, YouTube, youtuber

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Youtube,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link