MahaDAO att lista MAHA och ARTH med BitMax.io – Pressmeddelande Bitcoin News

MahaDAO att lista MAHA och ARTH med BitMax.io – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 17, 2021 by Bitcoinera
8
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. BitMax.io (BTMX.com), en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggd av Wall Street-handelsveteraner, har tillkännagett noteringen av MahaDao under handelsparet MAHA / USDT och ARTH / USDT den 15 februari kl 9:00 och 10:00 EST. MahaDAO är en uppsättning DeFi-protokoll som styrs av en decentraliserad autonom organisation. Dess smarta kontraktsstyrda valv används för att
maha.jpg


PRESSMEDDELANDE. BitMax.io (BTMX.com), en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggd av Wall Street-handelsveteraner, har tillkännagett noteringen av MahaDao under handelsparet MAHA / USDT och ARTH / USDT den 15 februari kl 9:00 och 10:00 EST.

MahaDAO är en uppsättning DeFi-protokoll som styrs av en decentraliserad autonom organisation. Dess smarta kontraktsstyrda valv används för att mynta ARTH, ett decentraliserat algoritmiskt stablecoin som bibehåller köpkraft oavsett vilken riktning marknaden rör sig. Till skillnad från USDT och Dai är ARTH kopplat till olika okorrelerade tillgångar, som försöker ge användarna ett stabilt inneboende värde som inte påverkas av inflationen.

MAHA är ett styrelsestecken inom ARTH-ekosystemet. Gemenskapsmedlemmar kan använda MAHA för att rösta om sparande, stabilitetsavgifter, strategier och framtida åtgärder för att kollektivt hantera parametrarna som i sin tur kan hjälpa till att stödja ARTHs värdestabilitet.

MahaDAO-teamet samlar entreprenörer från media, artificiell intelligens (AI) och riskkapitalindustrin med bred exponering för blockchain-projekt. Med stöd av ledande investeringsföretag lanserade MahaDAO just MahaSwap, en innovativ ny DEX med ARTH-incitament som gör det möjligt för användare att spela LP-tokens för en högre APY. MahaDAO är på väg att lansera sin ARTH CDP Portal under första kvartalet 2021.

Om BitMax.io

BitMax.io lanserades i augusti 2018 och är en ledande plattform för digital tillgångshandel med ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster för både privatkunder och institutionella kunder, med robust och innovativ design som sträcker sig från kontanter och marginalhandel, handel med derivat, satsningsprodukter, till andra investeringslösningar.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://bitmax.io/

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Medium: https://medium.com/bitmax-io

Om MahaDAO

MahaDAO är en uppsättning DeFi-protokoll som styrs av en decentraliserad autonom organisation. Dess smarta kontraktsstyrda valv används för att pryda ARTH, ett innovativt stallmynt som bibehåller köpkraft oavsett i vilken riktning marknaden rör sig. MAHA är ett styrelsestecken inom ARTH-ekosystemet som gör det möjligt för medlemmar i samhället att rösta om sparande, stabilitetsavgifter, strategier och framtida åtgärder.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://mahadao.com

Twitter: https://twitter.com/TheMahaDAO

Telegram: https://t.me/MahaDAO

Medium: https://medium.com/mahadao

Reddit: https://www.reddit.com/r/MahaDAO/


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link