Lyx takvåning i Nederländerna som endast säljs för miljoner i Bitcoins

Lyx takvåning i Nederländerna som endast säljs för miljoner i Bitcoins

Köpa Bitcoins
maj 1, 2021 by Bitcoinera
3
För första gången i Nederländerna betalas köp av ett hus helt i Bitcoins (BTC). En köpare har nyligen anmält sig till en lyxig takvåning i Veghel till det begärda priset på 21 BTC, vilket är värd 1 miljon euro i skrivande stund. Mäklaren uppgav att försäljningen kommer att slutföras inom några dagar. Bart Greijmans från
penthouse-in-netherlands-to-be-sold-for-millions-in-bitcoins-only.png


För första gången i Nederländerna betalas köp av ett hus helt i Bitcoins (BTC).

En köpare har nyligen anmält sig till en lyxig takvåning i Veghel till det begärda priset på 21 BTC, vilket är värd 1 miljon euro i skrivande stund. Mäklaren uppgav att försäljningen kommer att slutföras inom några dagar.

Bart Greijmans från mäklaren sa att medan de funderar på hur de ska ordna transaktionen är han övertygad om att det skulle gå smidigt till slut.

Greijmans noterade att förberedelser måste göras för att sälja fastigheten. Han sa att en notarie ofta används vid överföring i euro. denna transaktion genomförs dock helt i bitcoins. Advokater måste vara inblandade och se till att allt är ordentligt skrivet för både säljaren och köparen. Han kommenterade den nya situationen och att han är glad att uppleva detta för första gången.

Eftersom priset på BTC kan variera vilt, väntar människor fortfarande på rätt tid att köpa huset. Förmedlingskostnaderna kommer fortfarande att avräknas i euro för närvarande.

Fastighetsmäklaren René van de Laar sa att hus tidigare tidigare bara delvis köptes med bitcoins. Till exempel användes de som utbetalning.

Source link