Ledande Bitcoin-betalningsprocessor Bitpay ansluter sig till Crypto Patent Alliance COPA – Bitcoin News

Ledande Bitcoin-betalningsprocessor Bitpay ansluter sig till Crypto Patent Alliance COPA – Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 18, 2021 by Bitcoinera
3
Världens största leverantör av betaltjänster för kryptovaluta, Bitpay har meddelat att företaget går med i den Square-grundade kryptopatentinsatsen Crypto Open Patent Alliance (COPA). Bitpay har arbetat med blockchain-produkter sedan 2011 och företaget kommer att dela projekt med öppen källkod och använda ett delat patentbibliotek med kryptopatentorganisationen. Bitpay ansluter sig till Crypto Patent Insats COPA Det
leading-bitcoin-payments-processor-bitpay-joins-crypto-patent-alliance-copa.jpg


Världens största leverantör av betaltjänster för kryptovaluta, Bitpay har meddelat att företaget går med i den Square-grundade kryptopatentinsatsen Crypto Open Patent Alliance (COPA). Bitpay har arbetat med blockchain-produkter sedan 2011 och företaget kommer att dela projekt med öppen källkod och använda ett delat patentbibliotek med kryptopatentorganisationen.

Bitpay ansluter sig till Crypto Patent Insats COPA

Det Atlanta-baserade kryptovalutabetalnings- och blockchainföretaget Bitpay går samman med COPA. Crypto Open Patent Alliance åberopades ursprungligen av Square, Inc., och organisationen stärker öppen tillgång till patent och skydd mot patenthot.

Ledande Bitcoins betalningsprocessor Bitpay ansluter sig till Crypto Patent Alliance COPA

Den 1 januari 2020 gick det San Francisco-baserade företaget som just noterades på Nasdaq, Coinbase, också med i COPA: s uppdrag. Grundaren och VD för Bitpay, Stephen Pair, tror att samarbete med COPA är ett steg framåt mot innovation.

“Bitpay samarbetar med och stöder COPA eftersom vi tror att blockchain-utrymmet ligger vid en böjningspunkt där krypto blir mainstream för alltid för att förändra sättet företag och konsumenter tar emot och spenderar pengar”, förklarade Pair under tillkännagivandet.

Bitpay-grundaren tillade:

Vi ser att både affärs- och konsumentintroduktion accelererar som ett resultat av COPA-branschledare som arbetar tillsammans för att främja teknikinnovation vilket gör blockchain lätt att använda för både företag och konsumenter.

COPAs styrelseordförande: ‘Vi vill eliminera hinder för innovation’

Ideell COPA består av företag som Coinbase, Bitbank, Satoshi Labs, Ark.io, Blockchain Commons, Kraken, Stacks, Square, Microstrategy och Stakenet. Vem som helst kan gå med i företagskonsortiet och dra nytta av patentalliansen. “Oavsett om de har patent eller inte,” kan organisationer gå med i COPA-anteckningar. ”COPA erkänner att kryptovalutateknik bygger på samarbetsinsatser från ett samhälle som består av utvecklare, ingenjörer och designers.

“Vi vill eliminera hinder för innovation snarare än att låta patent bli ett, och välkomnar BitPay och deras många bidrag till blockchain och betalningsutrymme”, avslutade Kirupa Pushparaj, COPAs styrelseordförande under tillkännagivandet.

Nyligen lämnade COPA in en civilrättslig process mot den självutformade Bitcoin-uppfinnaren Craig Wright över ägandet av Bitcoin-vitboken.

Vad tycker du om att Atlanta-baserade Bitpay går med COPA? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Ark.io, Atlanta, Bitbank, BitPay, Bitpay VD, Bitpay COPA, Blockchain Commons, Coinbase, COPA, Crypto Open Patent Alliance, Kirupa Pushparaj, Kraken, mikrostrategi, Patentinsats, Patent, Satoshi Labs, Square, Stacks, Stakenet, Stephen Par

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, COPA-logotyp,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link