Låt dem köpa CAKE: Crypto.com listar nu PancakeSwap

Låt dem köpa CAKE: Crypto.com listar nu PancakeSwap

Köpa Bitcoins
april 23, 2021 by Bitcoinera
9
PancakeSwap (CAKE) har nyligen listats i Crypto.com-appen och gick med i listan med över 100 (och räknade) kryptovalutor och stablecoins som Bitcoin, Ether och USD Coin. Användare av Crypto.com har nu möjlighet att välja mellan över 20 fiatvalutor att betala för köp av CAKE och spendera det på över 60 miljoner handlare över hela världen
pancake-1.png


PancakeSwap (CAKE) har nyligen listats i Crypto.com-appen och gick med i listan med över 100 (och räknade) kryptovalutor och stablecoins som Bitcoin, Ether och USD Coin.

Användare av Crypto.com har nu möjlighet att välja mellan över 20 fiatvalutor att betala för köp av CAKE och spendera det på över 60 miljoner handlare över hela världen via Crypto.com Visa Card.

PancakeSwap är en DEX (Decentralized Exchange) som drivs på Binance Smart Chain. Den använder en automatiserad market maker-modell (AMM) där användare handlar mot en likviditetspool, som är fylld med användarnas medel. Användarna kommer att få likviditetsleverantörsmarketter för att sätta in pengar i poolen. De kan få tillbaka sin andel, plus en del av handelsavgiften, genom att använda likviditetsleverantörtoken.

Ytterligare tokens som CAKE och SYRUP kan också odlas. Användare kan sätta in LP-tokens och belönas med CAKE på gården. Användare kan sätta CAKE-tokens för att ta emot SYRUP, som också fungerar som styrningstoken och som lotter.

Source link