Kryptospel gjort enkelt med Pasino

Kryptospel gjort enkelt med Pasino

Bitcoin Sverige
maj 4, 2021 by Bitcoinera
5
Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister. Pasino förstår det. Att spela spel och spela för fritidsändamål bör vara så enkelt som möjligt. Efter en lång tröttsam dag vill folk bara koppla av, släppa sina bekymmer och blåsa av lite ånga. Därför kan välkomnande av användare med komplicerade, tråkiga gränssnitt snabbt göra
161f21201b.jpg


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Pasino

Pasino förstår det. Att spela spel och spela för fritidsändamål bör vara så enkelt som möjligt.

Efter en lång tröttsam dag vill folk bara koppla av, släppa sina bekymmer och blåsa av lite ånga. Därför kan välkomnande av användare med komplicerade, tråkiga gränssnitt snabbt göra en hobby till ett drag.

Därför har Pasino nyligen lanserat och omföreställt gamla koncept med en futuristisk, okomplicerad och spännande design.

Pasino av FaucetPay

Pasino är ett kryptoprojekt initierat av grundarna av FaucetPay. Med framgången som FaucetPay hade med sina mikrobetalningar och intjäningsplattform samlade grundarteamet upplevelsen och insatserna för att driva kryptokasinon framåt.

Grundarna tog ett nytt och originellt synsätt på kryptospelsindustrin inom Pasino genom att lägga till oöverträffade intjäningsmöjligheter på ett mycket transparent sätt.

När det gäller att tjäna möjligheter har Pasino:

  • 3 spel;
  • Insatsbrytning;
  • Hänvisningsplan;
  • Satsningslopp;
  • Affiliate strid.

De 3 spelen

Pasino.com är för närvarande värd för 3 spel som involverar förutsägelse och spel, och det finns mer att komma när projektet utvecklas vidare.

Det första spelet heter Crash. Pasino-användare får satsa på den nivå ett raketliknande objekt når. Nivån den når kommer att representera en multiplikator. I slutet av varje runda får spelarna tillbaka sina satsningar multiplicerat med den nivå som “raketen” nådde.

Det andra spelet heter Hash Dice, och det är ganska populärt i kryptospelarnas värld. Men Pasino tänkte om konceptet till ett mer användarvänligt spel där spelare interagerar med ett lättåtkomligt gränssnitt och gissar om spelautomaten visar ett nummer över eller under en viss nivå.

Sist men inte minst är Plinko. Plinko är ett klassiskt spel där du slänger in ett chip som faller mellan några hinder tills det når ett slags etikett. I Pasino’s Plinko startar användare chipet och väntar på att det ska falla på en multiplikator.

På tal om ett användarvänligt gränssnitt erbjuder Pasino också en speciell funktion som låter användare ställa in sina spel i autoläge och gå med i rundor utan att behöva satsa manuellt.

Wager Mining

Feyorra satsningsbrytning som erbjuds av Pasino tillåter spelare att få FEY-tokens medan de satsar.

För varje USD (i krypto) som en användare spelar i ett spel får han 0,07 FEY i utbyte.

Feyorra distribuerar 40% av den ursprungliga leveransen via Wager Mining på Pasino och FaucetPay. Användare behöver bara satsa för att göra anspråk på dem.

Vad FEY är är det en ERC20-token som är infödd till Feyorra-dapp, som används för likviditetsbrytning och insättning.

Även om FEY för närvarande är den mest använda krypton på Pasino (förutom BTC, LTC och USDT), är plattformen ännu inte helt integrerad med Feyorra-ekosystemet. När det har hänt kommer FEY-spelarna också att dra nytta av en del av husets fördel.

Hänvisningsplan

Pasino-spelare kan hänvisa sina vänner och tjäna ytterligare kryptos för det.

En registrerad Pasino-användare kan skicka sina vänner en inbjudningslänk, och de kommer att tjäna pengar på varje satsning som deras vänner spelar.

En referrer kan tjäna 0,3% från sina vänners satsningar på Crash, 0,1% på Plinko och 0,5% på Dice.

Satsningslopp

Wagering Mining kommer också med en satsningslopp. Det betyder att de användare som satsar mest på kommer att få ytterligare belöningar när tävlingen avslutas.

De 10 bästa insatsgruvarna får kryptokvivalenten 50 USD (första position), 25 USD (andra position), 10 USD (3: e och 4: e positioner), 5 (5: e och 6: e positioner) och 1 USD (7: e till 10: e positioner) ).

Tävlingsreglerna är så enkla som de kan vara. Användare behöver bara spela så mycket de kan och satsa mina. Då kommer de att rankas efter belöningen de samlade över tävlingens span.

Affiliate Battle

Hänvisningsplanen gör det möjligt för registrerade användare att tjäna mer genom att bjuda in vänner och få dem att spela med. Men det finns mer.

Genom att ha hänvisade konton är en användare berättigad att tävla i medlemsförbundets strid. Det finns ingen komplicerad process.

När de anslutna spelarna börjar satsa kommer deras ackumulerade aktivitet att återspeglas i referensspelarens position. Ju mer total satsning en hänvisare har, desto högre blir hans position. Och precis som i fallet med Wagering Race kommer det att finnas tio vinnare i Affiliate Battle-tävlingen.

Den första positionen får 100 USD, den andra 50 USD, den tredje 35 USD, den 4: e och 5: e 20 USD, den 6: e och 7: e 10 USD och den 8: e, 9: e och 10: e 5 USD.Source link