Koreanska finansiella myndigheten inleder kryptoundersökning av anställdas investeringar

Koreanska finansiella myndigheten inleder kryptoundersökning av anställdas investeringar

Köpa Bitcoins
april 26, 2021 by Bitcoinera
7
Korean Financial Services Commission undersöker kryptoinvesteringar för anställda i relaterade avdelningar för att säkerställa att ingen oetisk vinst har ägt rum. Korean Financial Services Commission, Sydkoreas finansiella tillsynsmyndighet, har inlett en intern utredning om kryptoinvesteringar av anställda. Lokala medier Yonhap News rapporterade den 26 april att FSC kommer att få rapporter om anställdas investeringsstatus fram
BIC_korea_think_crypto_legislation_law.jpg.optimal.jpgKorean Financial Services Commission undersöker kryptoinvesteringar för anställda i relaterade avdelningar för att säkerställa att ingen oetisk vinst har ägt rum.

Korean Financial Services Commission, Sydkoreas finansiella tillsynsmyndighet, har inlett en intern utredning om kryptoinvesteringar av anställda. Lokala medier Yonhap News rapporterade den 26 april att FSC kommer att få rapporter om anställdas investeringsstatus fram till 7 maj.

Undersökningen kommer att undersöka investeringsregister för anställda i kryptovalutarelaterade avdelningar. Myndigheterna vill främst se till att anställda inte har gjort några oetiska vinster som härrör från kunskap om offentlig offentliggjord information. De är skyldiga att rapportera sina investeringar till FSC: s ordförande.

Rapporten hänvisar till en händelse i december 2017. Vid den här tiden gjorde vissa anställda stora vinster från köp och handel innan ett tillkännagivande från myndigheten. Tillsynsorganet har sedan dess rekommenderat sina anställda att vara försiktiga när det gäller kryptovalutainvesteringar.

Byrån inför redan investeringsrestriktioner för anställda som arbetar på relaterade avdelningar. Anställda har redan börjat skicka in sina rapporter

Sydkorea har varit ett av de mer aktiva länderna när det gäller reglering. Det har redan fastställt skatteriktlinjer och utfärdat ett förbud mot sekretessmynt. Nationen erbjuder blandade singlar på sitt kryptotillvägagångssätt, men det fokuserade mest på att eliminera kryptofinansierad brottslighet.

En speciell händelse som fick kritik var när FSC: s ordförande Eun Sung-soo väckte upprördhet bland landets ungdomar för sina kommentarer om krypto. Han avvisade att investera i en tillgång som kan fluktuera mer än 20% dagligen och sa:

”Jag tror inte att det är rätt väg att hoppa på vagnen för att hänsynslöst köpa en digital tillgång som fluktuerar mer än 20 procent om dagen. Om den unga generationen tar fel väg är det äldsternas skyldighet att korrigera dem och säga att det är fel, ”

Investerare i kryptovaluta, en grupp som mestadels består av de i 20- och 30-talet, avfärdade anmärkningen som nedlåtande. Sung-soo sa också att krypto liknade konstverk och att kryptoinvesterare kanske inte förtjänar skydd.

Kritiken nådde den punkt där unga koreanska investerare bildade en framställning där Sung-soo skulle avgå. Över 114 000 personer hade undertecknat framställningen tre dagar efter skapandet.

En annan person gjorde en NFT av en nyhetsartikel om Sung-soos kommentarer och sålde den på OpenSea-plattformen. NFT såldes för 2416 $.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link