Kommer EIP-1559 att spara Ethereum från Binance Smart Chain?

Kommer EIP-1559 att spara Ethereum från Binance Smart Chain?

Köpa Bitcoins
februari 24, 2021 by Bitcoinera
12
I det här avsnittet av BeInCrypto-videonyssprogrammet adresserar Jessica Walker Ethereum Improvement Proposal (EIP) 1559, en uppgradering till lägre bensinpriser. Kommer uppgraderingen att göra det möjligt för ETH att återfå sin framträdande plats i Decentralized Finance (DeFi) när Binance Smart Chain blir populärare? Den 22 februari grundade Predictions Global och Ethereum-utvecklaren Ryan Berckmans twittrade att “London”
bic_artwork_news_23022021.jpg.optimal.jpgI det här avsnittet av BeInCrypto-videonyssprogrammet adresserar Jessica Walker Ethereum Improvement Proposal (EIP) 1559, en uppgradering till lägre bensinpriser. Kommer uppgraderingen att göra det möjligt för ETH att återfå sin framträdande plats i Decentralized Finance (DeFi) när Binance Smart Chain blir populärare?

Den 22 februari grundade Predictions Global och Ethereum-utvecklaren Ryan Berckmans twittrade att “London” hårdgaffel kunde starta i juli.

EIP-1559 har blivit den mest efterlängtade uppgraderingen sedan ETH 2.0 lanserades den 1 december 2020. Syftet är att sänka bensinpriserna, vilket har belastat nätverket de senaste månaderna.

Se BIC: s senaste Crypto-videonyheter här:

De höga priserna beror till stor del på Ethereums popularitet för DeFi-projekt och icke-fungibla tokens (NFT), som har exploderat på plattformen under det senaste året. Det är denna överväldigande efterfrågan som höjer transaktionsavgifterna.

EIP-1559 Justeringar

Det är oklart om EIP-1559 kommer att påverka ETH-priserna. EIP-1559 kommer att införa en mekanism för att justera den aktuella auktionsprocessen som bestämmer transaktionspriser. Detta borde ha effekten att avgifterna dynamiskt justeras så att användarna betalar det lägsta budet för blocket.

Tidigare denna månad, Berckmans föreslog att uppgraderingens långsiktiga effekter kan skicka ETH så högt som $ 20.000. Detta skulle leda till att avgiftsförbränning går tillbaka till nuvarande innehavare i motsats till vinster för gruvarbetare.

Framework Ventures grundare Vance Spencer föreslog att den massiva förbränningen av ETH-avgifter skulle skapa en “rikedomseffekt-tsunami” eftersom gruvarbetare för närvarande behöver sälja ETH för att täcka kostnader. Men utan att sälja press, skulle ETH ha mer utrymme att växa under bevis-of-stake.

Binance Smart Chain

Men fram till dess fortsätter användare som inte har råd med de höga transaktionskostnaderna att söka alternativ. Binance Smart Chain (BSC) har utnyttjat missnöjen och ökat avsevärt de senaste veckorna.

BSC tillkännagavs först i april 2020 och lanserades i september 2020. Det marknadsfördes som en Ethereum Virtual Machine-kompatibel blockchain, som kunde göra vad Ethereum kunde, men snabbare och billigare.

BSC introducerade en ProSA of Staked Authority (PoSA) konsensusmekanism, som skapade ett ekosystem där validatorer, tokeninnehavare, utvecklare och användare kunde dra nytta av hög prestanda.

Den 10 februari överträffade BSC ETH i dagliga transaktioner. Det kommer att bli intressant att se om EIP-1559 kommer att kunna vända denna trend.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link