Kinas Bitcoin Mining Rig-tillverkare pressade av efterfrågan, förhandsbeställningar, enheter sålda – Mining Bitcoin News

Kinas Bitcoin Mining Rig-tillverkare pressade av efterfrågan, förhandsbeställningar, enheter sålda – Mining Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 27, 2021 by Bitcoinera
13
En regional rapport från Kina indikerar att tillverkare av bitcoin-gruvutrustning har sett en enorm efterfrågeökning sedan priset på den ledande kryptotillgången höjdes. Företag som Canaan Creative har lagt betydligt stora beställningar för gruvutrustning medan andra företag som Bitmain är helt slutsålda. Bitcoin Mining Rig-tillverkare upplever en enhetsbehovsbom Bitcoin (BTC) -priserna i februari har ökat betydligt
rigsd.jpg


En regional rapport från Kina indikerar att tillverkare av bitcoin-gruvutrustning har sett en enorm efterfrågeökning sedan priset på den ledande kryptotillgången höjdes. Företag som Canaan Creative har lagt betydligt stora beställningar för gruvutrustning medan andra företag som Bitmain är helt slutsålda.

Bitcoin Mining Rig-tillverkare upplever en enhetsbehovsbom

Bitcoin (BTC) -priserna i februari har ökat betydligt i värde och detta har drivit BTC-gruvbranschen mycket. På fredagen svävar Bitcoin-nätverkets hashrate över 150 exahash (EH / s) -området och det finns 21 pooler som styr hashrate mot blockchain.

Söndagen den 21 februari 2021 berörde BTC-priserna en heltidshög (ATH) på 58 354 dollar per enhet men priset har sedan dess sjunkit i värde sedan dess. Priset per BTC har svävat runt handtaget på 47 000 dollar vid tidpunkten för publicering på fredag ​​eftermiddag (EST).

På torsdagen beskriver en regional rapport från Kina att kinesiska tillverkare av gruvutrustning ser mycket efterfrågan på produkter. Kinas Global Times-bidragsgivare Yin Yeping betonar att tillverkare av gruvmaskiner [are] ser en kraftig efterfrågan. ”

Rapporten konstaterar att Shanghai Securities News avslöjade att Canaan Creative-aktier hoppade 318% i år. Dessutom ökade aktierna i Ebang och Ebon International med 82%.

Förbeställningar och slutsåld lager

Yepings rapport säger också att Canaan har avslöjat att det har sett ett “hopp i order sedan förra året.” Centralasien och Nordamerika var de två regionerna med mest efterfrågan på gruvutrustning, detaljerade Canaan.

På tisdag berättade Canaan för den regionala publikationen att den har kontrakterat förskott från både Core Scientific och Hive Blockchain. Canaan kommer att leverera 6400 ASIC-gruvmaskiner till Hive och 6000 gruvutrustningar till Core Scientific.

Enligt Canaan har 100 000 enheter förbeställts av kunder från Nordamerika i år och företaget hävdar att de har sett förskottsbetalningar på upp till 200 miljoner dollar. Yeping betonar också att Bitmain är helt slutsåld och “nya produkter är inte tillgängliga ännu.”

Bitmains webbplats visar företagets senaste maskiner men enheterna är verkligen slutsålda och webbplatsens nya beställningsskärm säger ”att bestämmas (TBD)”. Microbts Whatsminer-produkter är också slutsålda.

Företaget Innosilicons ASIC-gruvriggar är helt slutsålda och Ebangs webbportal säger att kunderna behöver göra en förfrågan om beställningar. Ebangs webbplats noterar också att leveranserna är “3-3,5 månader efter betalning.”

Bristen på ASIC-tillgänglighet direkt från källorna har gjort bitcoin mining rigg till andra marknadspriser. Till exempel säljer en Microbt-tillverkad Whatsminer M20S 68TH / s i USA på Ebay för $ 5 000. Maskiner med 11-13TH / s säljer för $ 250 – $ 800 per enhet på Ebay.

Vad tycker du om den ökade efterfrågan på bitcoin-gruvmaskiner? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Förhandsbeställningar, Bitcoin mining, Bitmain, BTC Mining, Canaan, Ebang, maskiner, Tillverkare, Microbt, mining, Mining BTC, mining rigs, Second Markets, aktier, Slutsåld, Whatsminer

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link