Kapitalindex (Storbritannien) ser 36% 2020 vinsthopp trots intäktsnedgång

Kapitalindex (Storbritannien) ser 36% 2020 vinsthopp trots intäktsnedgång

Bitcoin Värde
maj 5, 2021 by Bitcoinera
5
Capital Index (UK) Limited, en Londonbaserad CFD-handels- och spreadbettingmäklare, lämnade in sin årliga finans för 2020 och slutade den 31 december och rapporterade en sund ökning av sina vinster trots en minskning av de totala intäkterna. Enligt den senaste inlämningen från Companies House genererade kapitalindex en total årlig intäkt på 2,44 miljoner pund, en minskning


Capital Index (UK) Limited, en Londonbaserad CFD-handels- och spreadbettingmäklare, lämnade in sin årliga finans för 2020 och slutade den 31 december och rapporterade en sund ökning av sina vinster trots en minskning av de totala intäkterna.

Enligt den senaste inlämningen från Companies House genererade kapitalindex en total årlig intäkt på 2,44 miljoner pund, en minskning med 10,9 procent från föregående års 2,73 miljoner pund.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Men med en mycket lägre försäljningskostnad och administrativa kostnader slutade mäklaren året med ett rörelseresultat på £ 122 150, mycket högre än 2019: s £ 94 978. För en mycket tydlig jämförelse var det en uppgång på 28,6 procent.

Dra nytta av 2020 Volatility

Siffrorna gäller endast de företag som genereras av mäklarens brittiska dotterbolag, som är ett helägt dotterbolag till Capital Index (Cyprus) Limited. Erbjudandena inkluderar CFD: er och spread bets för FX, index, råvaror och obligationer.

Föreslagna artiklar

Covesting Building Yield Accounts for PrimeXBTGå till artikel >>

Mäklarens intäkter genererades främst från transaktionsspridningar som genererades från kundernas handel. Det erkände att de flesta intäkterna genererades under årets första och andra kvartal på grund av ökad volatilitet över de finansiella marknaderna.

Efter räntor och skatter genererade mäklaren ett nettovinst på 87108 £, vilket är 36,2 procent högre än föregående år. Handelsmarginalen ökade också till 76 procent från föregående års 75 procent.

“Styrelseledamöterna är nöjda med resultatet för 2020 men ser att fler kunder kommer att behövas för att fortsätta att se tillväxt i topplinjeintäkterna,” noterade mäklarens arkivering.

Mäklaren planerar nu att lansera sin egen handelsplattform under tredje kvartalet 2021, vilket kommer att skapa en ny intäktsström för sin verksamhet.

Source link